Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Sziasztok !
A tegnapi napom nem lett az igazi mert este bűnöztem egy kicsit,
Ma reggel egy műzlis joghurtot ettem ebédre 2 db rip ropot pici ketchuppal és egy kicsi lilahagymával. délután már csak egy kis gyümölcsöt eszek .
Szerintetek ez így jó???
:))))))
áááá, sorry, nem én voltam. de tényleg :))
Sziasztok, ma belevágtam! :-)))
Reggelizni símán elfelejtettem, még nem zökkentem vissza a hétköznapokba. Délben jöttem rá, hogy fáj a fejem és rém rettentő éhes vagyok. Végül a 90 napos mellett döntöttem, így két virslit meg 2 tojást ebédeltem, maradt szilveszterről virsli.
Ki döntött a 90 napos mellett? Én 170 cm vagyok és ma reggel 80,9 kg-ot mutatott a fránya mérleg...:-(((( De ennek lejjebb kell mennie, mert nem jön rám egyetlen normális nadrágom sem.
A fogyasztószerek kérdését könnyű rövidre zárni, NEM létezik fogyasztószer.
Semmilyen szertől nem lehet fogyni, csak a diétától.
Vannak olyan gyógyszerek (!) melyek egyik mellékhatása valóban okoz fogyást, de az gyakorlatilag doppingnak minősül.
Természetesen vannak energizálók, melyek többlet energiát biztosíthatnak a sporthoz ezért "gyorsítják" a fogyást, de semmit sem érnek szigorú diéta nélkül.
Vannak olyan gyógyszerek (!) melyek egyik mellékhatása valóban okoz fogyást, de az gyakorlatilag doppingnak minősül.
Természetesen vannak energizálók, melyek többlet energiát biztosíthatnak a sporthoz ezért "gyorsítják" a fogyást, de semmit sem érnek szigorú diéta nélkül.
Sziasztok :))
Hát nekem is lenne mit leadnom, eddig is volt, de most az ünnepek után rá sem merek állni a mérlegre :((
Nem fogadkozom, csak próbálkozom...
Szia, nos ha már életmódváltásban gondolkodsz akkor jó fele akarsz elindulni, hidd el lesz eredménye :)
Sajnos viszont van egy nagyon rossz hírem, nincs helyi zsírégetés!
Tehát Te hiába kínzod a fenekedet, külső/belső combod nem lehet irányítani a zsírégetés helyét. Erre a legjobb példa, hogy a felülések száma nincs összefüggésben a has szálkásságában (kockák láthatósága).
Zsírt csak az izmok tudnak leégetni. Az a legjobb ha az úgynevezett vázizmokban hozol létre rendszeresen tápanyag, energia hiányt, mert akkor 24h ban égetik a zsírt, és az anyagcserét is felpörgetik (anyagcsere nem azonos az emésztéssel).
Ilyen gyakorlatok:
1. guggolás
2. döntött törzsű evezés
3. döntött törzsű felhúzás, álló felhúzás
Gondolom nem teremben edzel, szóval otthon saját súllyal próbálhatsz guggolni illetve a már említett "kitörés" nevű gyakorlatot kellene erősen gyakorlni, lehetőleg súllyal.
nézzétek mit találtam:jól jöhet,terjesszétek
Ez mondjuk sok gyümölccsel finom, többek közt az ananásszal (friss) is isteni :o)
Gyümölcsnapra még bevethető, hogy összeturmixolsz gyümölcsöt (pl alma) vízzel, édesítővel és fahéjjal, az baromira laktató, sokkal inkább, mintha elrágcsálnád az almát...
én régebben bírtam, de nem fogyó miatt, csak nem volt kedvem enni. Most nem szeretnék ilyen drasztikus lenni, mert félek visszajön utána a leadott felesleg, hanem életmódot szeretnék változtatni. Ne egyek édességet, csokit, cukrot, kenyeret eddig se sokat ettem. Főzeléket eszem majd, meg levest. Meg minden egészségeset :) már tornáztam, a gyerekekkel, felüléseket szoktam meg ilyes , közben lehet buccolni, meg hochocozni, meg repülőzni. Leginkább a kezem izmos így :)
tudtok jó torna gyakorlatokat fenékre, comra?, mert ott a jelentős része a feleslegnek... van sok izom is, mert sokat kell felfelé tolni a duplababakocsit :) és akkor szokott izomlázam lenni a fenekemben. Na ennyi már elég belőlem :)
És ez mire jó?
Nem hiányzik a szilárd kaja?
Persze.
Már csak 4 és fél napot kell kibírni...