Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Újévi fogadalmam: lefogyok fórum

Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
2009. jan. 5. 14:41
Fogynom kell heti 1 kilót azért,hogy a névnapomra május 30-ra meg legyen a 20 kiló!!!!!!
2009. jan. 5. 14:37

Sziasztok !

A tegnapi napom nem lett az igazi mert este bűnöztem egy kicsit,

Ma reggel egy műzlis joghurtot ettem ebédre 2 db rip ropot pici ketchuppal és egy kicsi lilahagymával. délután már csak egy kis gyümölcsöt eszek .

Szerintetek ez így jó???

700. whowho
2009. jan. 5. 14:19

:))))))

áááá, sorry, nem én voltam. de tényleg :))

2009. jan. 5. 14:18

Sziasztok, ma belevágtam! :-)))

Reggelizni símán elfelejtettem, még nem zökkentem vissza a hétköznapokba. Délben jöttem rá, hogy fáj a fejem és rém rettentő éhes vagyok. Végül a 90 napos mellett döntöttem, így két virslit meg 2 tojást ebédeltem, maradt szilveszterről virsli.

Ki döntött a 90 napos mellett? Én 170 cm vagyok és ma reggel 80,9 kg-ot mutatott a fránya mérleg...:-(((( De ennek lejjebb kell mennie, mert nem jön rám egyetlen normális nadrágom sem.

698. whowho (válaszként erre: 689. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 14:17

A fogyasztószerek kérdését könnyű rövidre zárni, NEM létezik fogyasztószer.

Semmilyen szertől nem lehet fogyni, csak a diétától.

Vannak olyan gyógyszerek (!) melyek egyik mellékhatása valóban okoz fogyást, de az gyakorlatilag doppingnak minősül.

Természetesen vannak energizálók, melyek többlet energiát biztosíthatnak a sporthoz ezért "gyorsítják" a fogyást, de semmit sem érnek szigorú diéta nélkül.

697. 2577cdcc12 (válaszként erre: 696. - Whowho)
2009. jan. 5. 14:12
Hát, ha így háromszor leírod, akkor már komolyan vesszük :o)
696. whowho (válaszként erre: 689. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 14:09

Vannak olyan gyógyszerek (!) melyek egyik mellékhatása valóban okoz fogyást, de az gyakorlatilag doppingnak minősül.

Természetesen vannak energizálók, melyek többlet energiát biztosíthatnak a sporthoz ezért "gyorsítják" a fogyást, de semmit sem érnek szigorú diéta nélkül.

695. whowho (válaszként erre: 689. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 14:06

694. whowho (válaszként erre: 689. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 14:05

2009. jan. 5. 14:02

Sziasztok :))

Hát nekem is lenne mit leadnom, eddig is volt, de most az ünnepek után rá sem merek állni a mérlegre :((

Nem fogadkozom, csak próbálkozom...

692. whowho (válaszként erre: 678. - Böbe83)
2009. jan. 5. 13:55

Szia, nos ha már életmódváltásban gondolkodsz akkor jó fele akarsz elindulni, hidd el lesz eredménye :)

Sajnos viszont van egy nagyon rossz hírem, nincs helyi zsírégetés!

Tehát Te hiába kínzod a fenekedet, külső/belső combod nem lehet irányítani a zsírégetés helyét. Erre a legjobb példa, hogy a felülések száma nincs összefüggésben a has szálkásságában (kockák láthatósága).

Zsírt csak az izmok tudnak leégetni. Az a legjobb ha az úgynevezett vázizmokban hozol létre rendszeresen tápanyag, energia hiányt, mert akkor 24h ban égetik a zsírt, és az anyagcserét is felpörgetik (anyagcsere nem azonos az emésztéssel).

Ilyen gyakorlatok:

1. guggolás

2. döntött törzsű evezés

3. döntött törzsű felhúzás, álló felhúzás

Gondolom nem teremben edzel, szóval otthon saját súllyal próbálhatsz guggolni illetve a már említett "kitörés" nevű gyakorlatot kellene erősen gyakorlni, lehetőleg súllyal.

691. 2577cdcc12 (válaszként erre: 690. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 13:50
Hát mivel ez nem a reklám helye, nem írhatom, hogy pl én, de egyébként egy jó táplálkozás szakember simán a helyes útra tud terelni. Csak ugye közülük is pont olyan a sok a kókler, mint az egyéb szakmákban. Én például mindig megkérdezem, hogy milyen kajákat evett, miket szeret, és melyek lennének neki a legkevésbé kínos lemondások a kaja terén. Mert ugye mindig azzal kell kezdeni. Az egyik napról a másikra való áttérés sajnos nem sokszor szokott működni, mert a szervezet hiánytüneteket produkál. Itt is lényeges a fokozatosság, úgy, mint a sportban is :o)
690. dancingqueen (válaszként erre: 688. - 2577cdcc12)
2009. jan. 5. 13:43
és szerinted ki tudna nekem/nekünk személyre szabottan kitalálni lyesmit?:(
2009. jan. 5. 13:42

nézzétek mit találtam:jól jöhet,terjesszétek

[link]

688. 2577cdcc12 (válaszként erre: 687. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 13:39
Abszolút nem vagyok 90 napos párti, és semmilyen előre megszabott diéta párti. Én hiszek az egyénre szabott étkezésben, amivel ugyanúgy le lehet fogyni, mindenféle önsanyargatás nélkül, ha az ember akar. Ha meg nem elég elszánt, akkor hiába bármelyik is :o( Megvannak, hogy mely élelmiszerek ehetők, mikor, és mikor már inkább ne, és ezt kell egyénre szabni. Mert ugye hiába mondják valakinek, hogy egyen salátát, ha ki nem állhatja, mert ő éppen édesszájú. Ezért fontos, hogy egyedi legyen. Meg ugye elég sok egyéni különbség van (kor, nem, fizikai aktivitás, kiinduló súly, stb), amit ezek a diéták nem vesznek figyelembe...
687. dancingqueen (válaszként erre: 686. - 2577cdcc12)
2009. jan. 5. 13:35
hogy te miket tudsz villers?!:)nem semmi!te is 90 napos párti vagy amúgy?vagy nincs bevált receptet(a kalóriaszegény étkezés és mozgáson "kívül"?:P)és ha nem 90 napos,akkor mi a véleményed róla?már itt-ott fórumon olvastalak,meg már egy fórumon tanácsolták sok midnent nekem,de végül ismét emellett a diéta mellett döntöttem:)és ha nem haragszol,kíváncsi vagyok a véleményedre,(olyan tapasztaltnak és igazán hozzáértőnek tűnsz-nem ám hízelgésből írom_piruló jel)
686. 2577cdcc12 (válaszként erre: 685. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 13:24

Ez mondjuk sok gyümölccsel finom, többek közt az ananásszal (friss) is isteni :o)

Gyümölcsnapra még bevethető, hogy összeturmixolsz gyümölcsöt (pl alma) vízzel, édesítővel és fahéjjal, az baromira laktató, sokkal inkább, mintha elrágcsálnád az almát...

685. dancingqueen (válaszként erre: 683. - 2577cdcc12)
2009. jan. 5. 12:58
köszi,köszi,köszi,nagyon drága vagy:)!!!mindeképpen kipróbálom!ha van még valami hasonló "jó kis ötleted,trükköd" akkor légyszi írj egy párat priviben:)!
684. böbe83 (válaszként erre: 682. - Böbe83)
2009. jan. 5. 12:58
helyesbítek, azt hiszem nem enni nem volt kedvem, hanem azt enni, ami volt otthon, elmenni , meg főzni meg lusta voltam... de most musz főzni a gyerekek miatt ...
683. 2577cdcc12 (válaszként erre: 680. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 12:40
Aha! Kisül belőle a gyümölcscukor, és kicsit megkaramellizálódik. Nagyon finom :o)
682. böbe83 (válaszként erre: 681. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 12:34
már rég volt:) még gimi, egyetem eleje:)
681. dancingqueen (válaszként erre: 678. - Böbe83)
2009. jan. 5. 12:33
"nem volt kedvem enni"??????:D:D:Djesszus:Dbárcsak egyszer irhatnám ezt:D!
680. dancingqueen (válaszként erre: 679. - 2577cdcc12)
2009. jan. 5. 12:32
hmmm...nem hangzik rosszul,köszi:)csak simán bedobom a sütőbe,és kész?:)
679. 2577cdcc12 (válaszként erre: 677. - Dancingqueen)
2009. jan. 5. 12:31
És a sült alma? Meleg és finom :o)
678. böbe83
2009. jan. 5. 12:30

én régebben bírtam, de nem fogyó miatt, csak nem volt kedvem enni. Most nem szeretnék ilyen drasztikus lenni, mert félek visszajön utána a leadott felesleg, hanem életmódot szeretnék változtatni. Ne egyek édességet, csokit, cukrot, kenyeret eddig se sokat ettem. Főzeléket eszem majd, meg levest. Meg minden egészségeset :) már tornáztam, a gyerekekkel, felüléseket szoktam meg ilyes , közben lehet buccolni, meg hochocozni, meg repülőzni. Leginkább a kezem izmos így :)

tudtok jó torna gyakorlatokat fenékre, comra?, mert ott a jelentős része a feleslegnek... van sok izom is, mert sokat kell felfelé tolni a duplababakocsit :) és akkor szokott izomlázam lenni a fenekemben. Na ennyi már elég belőlem :)

2009. jan. 5. 12:23
fuha...én beledöglenék:Smég a 90 naposnál a gyümi is kutya nehéz,mert egyszerűen "kell a meleg a pocakomba"igy ha mást nem,de egy üres levest muszáj lenyomnom,mert megőrülök. (a lénapot ki is hagyom,mert képtelen lennék "nem rágni":P)
676. ALLICS (válaszként erre: 674. - Survivor3)
2009. jan. 5. 11:23

És ez mire jó?

Nem hiányzik a szilárd kaja?

2009. jan. 5. 11:20
A Callenetics az nagyon jó, mélyizomtorna, csak pici, de mégis annál hatásosabb mozdulatokkal. Oda kell figyelni a légzésre, meg az izmokra nagyon koncentrálni. A jóga szerintem nyújtásnak, levezetésnek jó utána. A Callenetics keményebb, de nagyon jól formál, már kis ismétlésszámoknál is megmutatkozik a hatása, persze ha végig tudjátok csinálni, még jobb. És feszesít.
674. survivor3 (válaszként erre: 672. - ALLICS)
2009. jan. 5. 11:18

Persze.

Már csak 4 és fél napot kell kibírni...

673. Awela (válaszként erre: 671. - Survivor3)
2009. jan. 5. 11:16
Mi??? Hát te aztán kitartó lehetsz... Én biztos nem bírnám ki.
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook