Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Na most ez az eredmény amit kaptam ezzel a kcal mennyiséggel tudok még fogyni vagy ennyi kell a szinten tartáshoz,mert nem mindegy??
Én kb 1000kcal szoktam enni kb,de van amikor jóval kevesebbet,de én nem szoktam számolgatni.
Az én alapanyagcserém 1421 kcal.
Elkaptam egy-két csúnya vírust, most aztán van bajom bőven miatta. De legalább nem vagyok éhes... Tegnap este olyan éhség tört rám, alig tudtam megállni, hogy ne egyek meg egy lovat.
Mikor ilyen napom van,hogy egszerüen ennem kell,akkor inkább délelöttre,szigurúan 12-ig, próbálom szorítani a kajálást,utána gyümit eszek és mozgok. Ez által megóvtam magam attól hogy besokalok,és abbahagyom az egészet és csak olyat zabálok egész nap amit nem kéne.
Most pl ettem 3db kis tejkaramellát,és nagyon jól esett.
Mikor menstruáltok akkor hogy bírjátok a kajálást?
De igaz, hogy ez a módszer sok túlsúllyal célravezető volt, de nem tudom mi lesz majd most, lehet, hogy szigorúbbnak kell lennem.
Itt van egy régebbi Mércém, vannak benne érdekes dolgok, itt vesztem össze egy fanatikus örelánnyal:
Persze mindenkinek vannak,de ilyenkor csak a célra szabad gondolni és,hogy akkor is bebizonyítod magadnak és a többi embernek,hogy erős vagy és eléred a célodat.
Mellesleg mostanában nekem sem megy annyira,de tudom,hogyha tavasz lesz sokkal könnyebb lesz:)Tavaly is akkor kezdtem akkor fogok járni hetente 2x futni,2x kézire és mindennap megcsinálom a dvdket.emellett persze továbbra is figyelek a kajára,remélem sikerrel.
Sziasztok!
Csajok tartsatok ki,nem szabad feladni tavaszra,nyárra bomba csajok leszünk mindannyian:)
Egyébként a téli időszakban a fogyókúra sem javasolt:S
Akkor Mi teljesen egyformák vagyunk. Én mindíg tudnék enni,MINDENT!! Én 1,5 évig zabáltam és 10 kgt híztam. :( Most ezt szeretném leadni. De még cak múlthét péntek óta csinálom,de most úgy érzem holt ponton vagyok,pedig hol van még a cél????? :( De tudom hogy ha "elkap a gépszíjj" akkor gyorsan lemegy,de valahogy most lusta vagyok,pedig ha ma elmegyek fitneszezni akkor utána sokkal könnyebb lesz,és átlendülök ezen a nyüglődésen,és utána olvadnak le a kilók.
NEM ADHATOM FEL. Már annyiszor elképzeltem magam dögös kis nyári ruhában.
Hááát, jó lenne, állandóan éhes vagyok. Mondjuk ezt a zabálást csináltam kb nonstop 5 évig, meg is lett az eredménye, ahhoz képest a 88 kg nem sok!
Egyébként, kell is enni egy bizonyos kalóriamennyiséget (nálam kb 1000 Kal.), mert én ha rendszeresen alig ettem, mondjuk napi 500-800 Kal, akkor utána, amikor elkezdtem enni, de csak annyit amennyivel még nem híznék, akkor is híztam, mert a szervezetem tartalékolni kezdett egyből. /JOJÓ/.
Szóval érted? :). Persze heti egy nap gyümi, vagy lénap belefér, az még nem éheztetés:)
Örülök hogy nem vagyok egyedül :) Azóta ettem még 3 kivit.
De fél 12-kor eszek ebédet.FORNETTIT,aztán már csak gyümit fogok enni,este pedig megyek fitneszezni. Aztán remélem holnapra elmúlik a zabálás?!
Tud valaki valami jó teljeskiörlésű kenyér receptet kenyérsütőhöz?
Megköszönném a segítséget!