Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Sziasztok Csajok! Imádom amikor ilyen szorgalmasak vagytok és vissza kell olvasnom!!! :)
Én jól vagyok,azt leszámítva hogy meg fog jönni (remélem...) és ingerült,nyűgös és kívánós vagyok,ja és fel vagyok puffadva. A pasi témával kapcsolatban is megnyugodtam.
A fogyokúrámról inkább ne beszéljünk... tartom kb 1 hétig aztán elkeseredek hogy mennyire "keveset" fogytam és tartok 1 zabálós napot,amivel az egész egy héten keresztül tartó munkámat elrontom. De ma megyek futni délután,már nincs olyan hideg,úgyhogy ezentúl minden másnap mozgok valamit. Futás,ugrálókötelezés,úszás stb... Remélem a jóidővel a kitartásom is megjön.
Pedig már szemmel láthatóan jobban néztem ki,de sajnos ez múlt idő. Ismét megjelentek a gyűlölt hurkáim.
Csajok,annyira mérges vagyok magamra hogy nincs kitartásom. Pedig nem olyan sok az a 8-10 kg,ha belegondolok,kitartó munkával simán le tudom adni. Hiszen egyszer már voltam 62 kg. :(
Miért, milyen ott az idő?
Erre szürke, de legalább nem esik a hó, 6-7 fok van.
Egyébként nekem soha nem volt olyan sok szabadidőm, mint az egyetem alatt. Irigyellek, egy kicsit szívesen visszatekerném az időkereket.
Szia, kitartást a böjthöz, tudom, hogy menni fog, nagyon elszánt vagy :).
Én meg ma lógok az egyetemről, inkább shoppingolni, és nőgyógyászhoz megyek az ereményeimért. Na és persze aerobik. Szenvedek nagyon ettől az időjárástól.
Na azért:)
Kívánom,hogy minden elhatározott dolgot sikerüljön betartani,csak fejben kell ráállni,de gondolom ez már megvolt.
A kettő közötti összefüggés a nagyböjt, lelki-testi tisztulás.
Épp azt írtam most, hogy miután úgyis gép előtt vagyok, úgy döntöttem, ez belefér, de például otthon a felszabaduló időben meditálni, olvasni, stb.. akarok. Igen, egy kicsit kezdtem a géptől függő lenni, (nem pusztán a Hoxa, hanem egyéb oldalak, játékok) és úgy találtam, hogy a nagyböjt alkalmas arra, hogy a szokásaimat átrendezzem kicsit. A lelkemmel kell többet foglalkoznom - lehet, hogy ez fellengzősnek hat így, de tényleg komolyan gondolom.
A harmadik fogadalmam pedig a nasik és a kenyér -teljes kiőrlésű is- (minimum) húsvétig való elhagyása
A társaságotok felüdít és jólesik, ezért vagyok itt, ezen a fórumon, nagyon aranyosak vagytok mindnyájan, és ezt nem akarom nélkülözni olyan sokáig.
Miért sok időt töltöttél a gép előtt azért akarod csökkenteni?Nm értem,hogy jön ez a böjtöléshez,de mindegy Te tudod:)
Remélem azért nem tűnsz el és mindenről beszámolsz nekünk:)Kitartás!!:)
Szia Allics,
a nagyböjti fogadalom része, hogy nem töltök sok időt a gépnél, meg böjtölök most, ha jól emlékszem, vasárnap írtam erről.
De az túlzás volt, amit két napja írtam, hogy abszolút nem, a 8-9 órában meg úgyis itt kell ülnöm, de munkaidőn kívül mindenképpen leredukálom.
Épp ma reggel írtam, hogy attól kíváncsibb vagyok rátok, hogy 40 napig kibírjam, mert mi van, ha addig teljesen lefogytok, és eltűntök.
Sziasztok!
Szép napot,itt nagyon jó idő van,majd megyünk is sétálni:))
Ma reggel 65 kg voltam,de mostmár nem akarom elrontani,nem adom fel:)
Kinek,hogy megy?
ericika miért nem jössz beszélgetni hozzánk,lemaradtam:(
Sziasztok!
Elég rosszul ébredtem ma, tegnap minden kijött belőlem este. Most ettem egy kis kalácsot reggelire, napközben hasonlóan fogok enni, egy kis krumpli, tejbepapi, stb. Nem tudom, mi bajom volt, de jobb kikúrálni.
Fogyókúrás szép napotok legyen!
Sziasztok, úgy döntöttem, a naplóírás nem tartozik a harmadik fogadalmam hatálya alá, ha valaki kíváncsi rá, ott olvashatja a böjtömről szóló tudósítást, meg szerintem napi 10 perc még belefér, hogy a fórumra is jöjjek néha, de legalább beleolvassak mi van veletek. Tegnap "elvonási tüneteim" voltak, hogy nem voltam itt.
Renike, Medina, Heidi, köszi a biztatást.
Sziasztok, véget ért a napom. Mai is találkoztam egyik barátnőmmel és mondta, hogy látszik fogytam...
Olyan jól esett. Jó úton haladok:).
Sziasztok!
Ma nem ettem diétásan, visoznt keveset, sokat lépcsőztem, és nem ettem 5 után (előtte nem sokkal ebédeltünk, elég is volt mára). Vettem almát, holnap azt viszem magammal suliba.
Oké,tartsunk ki:))
Én most megint érzem magamban azt amit kb 1 évvel ezelőtt,elszánt vagyok:)
Iszol valami salaktalanítót?
Jövőhéttől én is iszok majd megint citromos vizet, csak a héten meg kell jönnie, ezért most nem merek.
Abonettet nem sikerült vennem, de valahogy ki fogom küszöbölni a kenyeret, az tuti. És próbálok majd olyan ételeket csinálni, amiből én is tudok hasznosítani valamit.
Lásd húslevesből a főtt husi. Azt lehet enni nyugodtan, akár este 6-kor is, de ma csak 2 óra körül fogok ebébelni, aztán megpróbálom, hogy utána csak gyümölcsöt. Pl almát, vagy narancsot.
Allics, tartsunk ki, de tényleg. A hasam még egy kicsit plötyi, azon dolgoznom kéne, de ügye így szülés után ez nem csoda hogy így néz ki.
Szia!
Persze,hogy be fog indulni csak mindent be kell tartanunk,mint mikor elkezdtük ezt az egész fogyit.
Én már reggelhez képest is 1 kilóval kevesebb vagyok,annyit járok pipilni.
Mindenkinek sok sikert a fogyáshoz! Én is már megelégeltem a lustaságomat!
Igenis megcsináljuk!
Ma vettem egy csomó gyümit, így ez is segíteni fog. Reggelire még csak egy kis sült husit és főtt tojást ettem, kenyeret nem.
Eddig még nem vagyok éhes, de azért elmajszoltam egy mandarin.
Az ebéd spenót lesz tükörtojással és húsleves. Utóbbiból este eszek husit, amit nem hízlal. Remélem nekem is beindul majd már végre valami.
Sziasztok!
Na ma elindult a 2.kör a fogyiból.
Őszintén ebben az évben nem tartottam be mindent,ez csak arra volt elég,hogy ne induljon visszafelé a súlyom,de nem fogytam.Szeretném már elérni a célomat így mától megint betartok mindent és nem csábulok el:)
Sok sikert és kitartást Ericika!!! Mindenképpen írj az eredményeidről,biztos vagyok benne hogy nem csak engem érdekel majd.
Remélem mire visszajössz,addigra már legalább 1-2 kgval 70 alatt leszek.
Kitartást,menni fog. :)
Sziasztok!
Ericika: Sok sikert, kitartást! Ne felejts el minket és jelentkezz.
Awela: Gratula a centikhez!
Heidi: Próbáld ki azt, hogy citromos vízet iszol, vagy megiszol egy pohár bort, pezsgőt ha éhes vagy. Nekem a pezsgő bejött és nem hízlal. Ebből elég kb 1 deci, nem akarok én alkoholistát csinálni senkiből. :D
Nekünk megvolt a nagyzabálós hétvége a Mamáméknál. Sült oldalas, hús leves, gyümi leves, kalács, stb..
Szerencsére nem híztam, bár nem értem. Szóval van még itthon egy-két dolog, amit hoztunk és mivel válság van, azokat még elfogyasztjuk, de aztán én is újult erővel neki vágok ismét a fogyinak. Addig is torna.
Még 2 kiló 2 hónap alatt, ami olyan nehezen megy, de csakazért is megcsinálom!
Próbálok még jönni ma!
Sziasztok!
Vége a lazsálásnak holnap gőzerővel újjal erővel nekilátok a fogyinak:)
Sziasztok lányok,
most elbúcsúzom egy időre. Van ugyanis három fogadalmam a nagyböjtre:
1.) Hétfőtől Buchinger-féle léböjtöt tartok, tartama 10 nap, de ha jól megy két hét, a szervezetem majd megmondja. Ez nem a fogyás miatt, hanem a nagyböjt alkalmából, tavaszi méregtelenítés céljából.
2.)a léböjt után húsvétig semmi édesség, nass, kenyér (még teljes kiőrlésű sem) - az alkohol tartozna még ide, de ez nem téma, mert mióta rájöttem, hogy ha egy pohárral is megittam, a rosszullétem nem az alkohol miatt volt, hanem hisztamin intoleranciám van, tehát erről könnyű szívvel lemondok egész életemre - holott egy pohár száraz pezsgő nagyon finom tud lenni, de ha ez az ára.....
3.)húsvétig semmi computerjáték és fórumozás (miután elég sok időt töltöttem vele, és az így felszabadulót most szeretném másként felhasználni).
Szóval holnap indul a dolog, aztán ha valakit érdekel, a léböjt után, tehát kb. két hét múlva röviden leírom, hogy súlycsökkenés szempontjából ért-e valamit ez a léböjt, bár elég sokat "éheztettem magam" az utóbbi időben, így nem hiszem, és majd április közepén, húsvét után jelentkezem újra. Mindenkinek kitartást, sok erőt és sok sikert kívánok, és nagyon szép tavaszt. Remélem, hogy addig "nem fogytok el", sok mínusz kilót kívánok, a "nagy zsírfaló legyen veletek".
Így csináltam tovább.:) Reggel ettem, plusz most este egy kis tejbepapit. Akartam enni nap közben is, csak nem volt se időm, se étvágyam. Szóval így alakult.
Mi van veletek?
Képzeljétek, múlt héten még alig jött rám a munkanadrágom, ezért rendeltek nekem másikat. Mára megjött a szép új gatyóm, erre belefogytam a két számmal kisebbe, a nagyobbik meg centikkel eláll rajtam. És ráadásul nem is fogyóztam.:) Ennek örömére holnaptól teljes bedobással, hadd menjen a többi kiló is!
Jaj, most jó kedvem van, egyébként nem lennék ma este.:)
Heidi84, gratulálok, nagyon szép.
Renike, nekem ez nem probléma, úgy értve, hogy akkor sem baj, ha így maradnék, mert én 7 hónappal ezelőtt 14 kg-mal több voltam. A lényeg most, hogy ne menjen vissza, és ha a maradék 5-6 kg egy fél év alatt megy le- hát istenem...De, ahogy már mondtam, most jön a tavasz, és én nagyon szeretek futni, ha bírja a térdem.
Medina, szép utazást. A skyptól meg az msn-től valahogy mindig félek ezért, hogy valami megfertőzi a gépet.Remélem, nem lesz gond.