Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Bedamazon
165cm 95kg vagyok.
A páromat 1999-ben 58kg-val ismertem meg.
A szüleim elváltak családi problémák miatt híztam meg ettem,csak ettem.
Kiara!
Ezt nem kéne neked ilyen drasztikusan ,nincs neked erre szükséged!!Szerintem a képeid alapján!!
Sajnos nem állok olyan fényesen anyagilag,de aranyos vagy köszi
Egy ismerősöm a Norbival fogyott le 30kgt 1 év alatt.
Most ezt szeretném kipróbálni.
Én csak másoknak akartam az oldalakkal segíteni.
Én a Norbit választottam.
Beleolvastam a hozzászólásaitokba,de mintha nem lenne konkrét elképzelésetek?!
Almaecet és étvágycsökkentő meg Norbi?!
És igen Renáta a 95 kiló sok a magasságodhoz,de ne oldalakat keress hanem válassz ki egy fajta diétát/szinte mindegy melyiket/és következetesen tertsd be ne csapongj!
hol lehet ilyet venni?mármint almaecetet?
scitec nutrition pinnoThin satisfactort szedek!napi 3-szor vagy kétszer!
Savanykás és orvosilag sokmindenre jó, ami az egészségünket illeti. Szerintem nem rossz az íze, persze nem kell úgy inni, mintha vizet innánk .)
Én egy pohár vízbe (szénsavasban üdítőbb az íze) teszek egy evőkanál almaecetet és egy kis kávéskanál mézet.
Az tuti biztos, hogy segíti a fogyást, mert anyukámnak annak idején írta fel az orvos, de nem fogyókúraként, hanem az anyagcsere problémáira. Amellett, hogy azt is helyrehozta neki, még azt vette észre, hogy fogy is tőle :)
Találtam néhány jó oldalt!
90 napos diéta.lap.hu
Itt a hoxán fórum-Norbi recedptek
norbiapdate,lap.hu
Sajnos az Én 27 évemhez nagyon sok ez a 95kg:((
Sziasztok!
Hát jó sokat írtatok!
1 kgt fogytam:)
95kg vagyok.
Azt Én is olvastam,hogy olyan napon pl hétvégén Szombaton vagy amikor nyugi van nem mész sehova sem érdemes csak gyümölcs napot tartani és zöldtát inn jól méregtelenít.
Állítólag Én még nem próbáltam.
Szia Csézy
Én is Norbi modszerel szeretnék fogyni.
Megvan mind két könyvem vannak receptjeim is ha gondolod írok ide?
Sziasztok!
A zöld teával kapcsolatban olvastam, hogy 10 percnél nem szabad tovább benne hagyni a filtert a forró vízben, mert akkor keserű lesz, szerintem úgy egész elviselhető az íze, bár tény, hogy van egy érdekes mellékíze. A csalántea tényleg jó vízhajtó hatású, gyakran fogyasztom. A citromos vízzel kapcsolatban pedig a következőt olvastam: a citromlé, annak ellenére, hogy savanyú gyümölcs és mindenki azt gondolja, hogy savasít, valójában épp ellenkezőleg, lúgosítja a szervezetet. Szerintem annyiban lehet köze a fogyókúrához, hogy mivel nem lesz tőle sok gyomorsavad, nem éhezel meg annyira, ezért javasolhatják a különféle fogyókúrák, hogy reggel éhgyomorra kell meginni. Ráadásul még a szervezetet is tisztítja, az ajuvérda-fogyókúrákban pl. langyos citromos vizet kell inni azt hiszem reggel éhgyomorra. Remélem, tudtam segíteni! Üdv és kitartást mindenkinek: zsuzsó
svájci diétát kezdem holnaptol!idei fogadalom, hogy lefogyok és bepasizok!
valamint étvágycsokkentot szedek,és zöld teát iszom!