Újévi fogadalmam: lefogyok (beszélgetés)
Medina
Milyen szép vékony vagy már így is!
Az a 6 kg hamar lemegy meglátod!
Mit mondjak Én a 96kgmmal olyan vagyok itt köztetek mint egy bálna:((
Nekem a Réka a 1-2 és a terhes torna van meg egy DVD-n
Arra az elsőre szoktam tornázni.
Régebben görkorcsolyáztam az jó feneket és combot csinál.A párodnak meg úgyis Te vagy a legszebb!!
Szia örülök,hogy Te is Norbizni fogsz így tudjuk tanácsokkal segíteni egymást!!
Én is 30kg-t szeretnék fogyni.
Sok kitartást neked!!!
Azért csatlakoztam hozzátok,mert így van aki motiválja az embert.
Egyedül Én is felszoktam hamar adni.
De most NEM ADOM FEL!!!!!!!!
Köszi! :) Már sajnos nem szoptatok! A kisfiam 8 hónapos, úgyhogy tornázhatok már ezerrel.
63-mal kezdtem a terhességet, 76-al mentem szülni. Lementem 71-re utána, de a szoptatástól visszamentem 73-ra. Most 66 kiló vagyok, de 60-ra legalább le akarok menni.
jövőre körülbelül karácsony ellőtt lesz az esküvő.
addig 70-65kg szeretnék lenni.
Már többször fogyóztam,és eléggé gyorsan mennek a kilók.
Ha most is így lesz akkor arra remélem 70kg leszek már.
Én szoba biciklizni is akarok és tavasszal futni is.
Medina
95kg-val estem teherbe 7kg-t híztam terhesség alatt császároztak nem tudtam szoptatni.Most 96 vagyok Jázmin 19 hónapos.
Ne foglalkozz a roszindulatú emberekkel.
Egy barátnőmnek sok teje van most 6 hónapos a kis fia már kb 20kgt fogyott a szoptatástól.
A védőnő mondta az egyik legjobb zsírégető a szoptatás.
De kicsit napi fél órát tornázhatsz is vagy szobabicikli lájtos tempóban.
Attól nem megy el a tejed.
Sok kitartást neked!!!!!!!!!!!!
Köszi! :) De rám is akkor jött fel egy csomó felesleg. Sajnos nem mindenkit esznek le a gyerkőcök.
A sogornőm például még vékonyabb lett, mint előtte volt. Leette a gyerek teljesen. Rám ez már nem volt igaz. :(
Sziasztok!
Xleax, a weight watcherst ismered? Mindent lehet enni, de csak mértékkel. Szerintem az egyetlen negatívuma a pontszámlálás, de abba is bele lehet jönni :)
Még tegnap este nézelődtem, hátha valami módszer megtetszik, de mind szab valami olyan korlátot, ami niatt nem fogom betartani. (kávé lehet, de csak tej nélkül) Felejtős, ettől működöm. Maradok a saját módszeremnél, ami eddig bejött. A kitartás hiányzott. Most nem fog. Szóval,
reggeli: citromos víz éhgyomorra, fél órával később kávé kis tejjel, egy kefír, sütőzacsiban sült fokhagymás, hagymás marhaszelet, szerecsendiós borsos párolt répa, esetleg alma, ha megkívánom, ja és kimaradt a husileves, tészta nélkül sok fini zöldséggel.
Nem akarok gyorsan fogyni, de áprilisra már látszódjon, ha szép ruhát akarok felenni.
Sziasztok! Ma elkezdtem a fogyókúrát. Heti 1 kg a kitűzött cél. Visszafogott étkezéssel és fokozatosan növelt mozgással. Az első két hetet egy kicsit meggyorsítom, de utána szép, lassú tempóban folytatom tovább. A súlyfeleslegem jelentős, sohasem leszek vékony. Már két számjegyű súlynak is nagyon örülnék.
happybaba! Próbálkozz a level diétával.
Szép napot mindenkinek!
Engem az is idegesít, hogy szülés után 5 hónappal elvárják az embertől, hogy újból úgy nézzen ki mint előtte.
Dehát ha szoptatok??? Nekem a gyerek az első, nem önmagam.
Viszont az ilyen negatív kritikák erősítik az embert, mert bennünk van, hogy csak azért is megmutatjuk.
Úgyhogy!
KÖSZÖNJÜK!!! :)
És valóban nem a megvonás a lényeg, hanem a helyes táplálkozás, a mozgás. Nem cél a gyors fogyás!
Én pl havi min 1 kilótól szeretnék megszabadulni. Az nem olyan vészes.
Sziasztok!
Látom, elég vegyesek a hozzászólások...
Én azért röviden beszámolnék arról, milyen kúrát is csinálok, mielőtt az jön le, hogy mi itt igazából nem is fogyózunk, csak beszélünk róla.
Az életmód váltás tényleg fontos, azonban nem szabad megvonni azt sem, amit néha megkívánunk, én is így csinálom.
Először is bevezettem a reggelit. Eddig sosem ettem, most viszont minden nap csinálni fogok egy finom szendvicset és megeszem. Az ebéd saláta, zöldséges rizs, stb. És ami igazán nagy változás: a vacsorát leredukáltam egy joghurtra (igen, joghurt, szerintem nem pénzkidobás, főleg mivel én csinálom otthon) vagy egy pohár paradicsomlére. Azt hittem, szenvedni fogok tőle, de tegnap remekül éreztem magam. És a tornát pedig beiktattam esti tévézés mellé, így szórakozok és mozgok is egyszerre. Szerintem ez működni fog, nem érdekel, mennyi idő kell hozzá, most nem kapkodok el semmit és nem esek újra abba a hibába, hogy megvonok minden finomat és egyszer meg rám jön a zabálhatnék. Ha édességet kívánok, eszek reggel, később azonban tartom a rögzített étrendet.
Biztos nagyon csini leszel addigra. Csak erre gondolj mindig és menni fog.
Mennyitől akarsz megszabadulni addig???
A tanácsaidat köszönjük,kedves vagy,hogy az idődet ránk szántad.Ha mindezt kedvesebben teszed,akkor többet érnél el vele.:) Azt írod direkt a nyers stílus...Lehet sokuknak nem jön be.
A főzelékemben nem volt liszt,egy sárgaborsó főzelék besűrűsödik magától,nem kell bele rántás.Igaz sárgaborsó liszt is liszt,de a sárgaborsó nagyon jót tesz az emésztésnek,és tele van hasznos tápanyaggal.A fasírtom sertés húsból készült.Brr.egy ilyen topicba hogy merek ilyet írni? :o) Tudod mit,nagyon finomra sikerült.:) Hogy utána ne sírjak ha még nehezebb lettem? Nem sírok,ebben a pár napban nem a kalóriákat akarom számolni.:)
Te biztos nádszál karcsú vagy,naponta edzel és dietetikus is vagy.S természetesen egyszer túlsúlyos is voltál,ismered ezt az életérzést.:) Pszichológiában is otthon vagy,azért választottad ezt a stílust.:)
Hasznos,kedves tanácsaidat továbbra is szívesen olvasom...ha tényleg azok.:)
Hb.Dóra
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu
Itt lehet használtan jókat kifogni.
Sziasztok!
Képzeljétek ma tudtam meg anyum téli esküvőt szeretne!!
Tehát van 1 évem,hogy szépen le tudjak fogyni.
Ki milyen módszerrel fogyózik?
Én most a Norbi ételpárosítást próbálom ki.
A 90 napos nekem is túl drasztikus.
Én még napi 1 szűz tea kapszulát szedek.
Este 5 után veszem be kipucolja a méreg anyagokat
Van itt vas megyei?
Én az vagyok!
Zsanzi99
Hát még Én is csak próbálom ráhangolni a fogyásra magam.
Szerintem nem lehet úgy elkezdeni,hogy egyik nap zabálok a másik nap pedig nem eszem semmit sem.
Az olvastam,hogy az anyunknak is rá kell állni a fogyás gondolatra.
Sziasztok!
Köszi a választ.Az a baj, hogy nagyon messze lakom tőled, de szerintem venni fogok.Te miért adod el, nem szereted?
BOCSI jó nagy hülyeséget írtam a végére!
Csak meg akartam kérdezni, hogy hogy áltok a fogyókúrával?
B U É K!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok csajok tegnap nem jelentkeztem mert szinte egésznap lustiztunk , tegnap már visszább fogtam magam az étkezésben
ma még jobban és holnaptól el kezdem a saját kitalált diétámat szerintem szüksége van a szervezetnek legalább 1, 2 napra amikor csökkentett kaja mennyiséget kap azért , hogy ne egyből éhezzen. Ti hogy áltpk????