Új Hoxa (beszélgetés)
Amúgy nekem jobban tetszett a régi. Meg nem tudnám magyarázni az okát, valahogy kezesebb volt a menürendszer.
Szia! :-)
Nagyon helyes! Pozitív embereknek pozitív jeleket. Én el sem küldeném a negatív jelzést, (ami részben a küldőt is minősíti), és ott álljon 90 napig valaki adatlapján?! Üdv! Imre. 👍☺
Szia!
Köszönjük a választ!
Sajnálattal olvasom, hogy a negatív jelet nem is tervezitek.:(
Szerintem sokaknak segítene az önértékelésben, esetleg a fórumon való viselkedési normák megismerésében.
Sziasztok!
Sajnos megoldhatatlan, hogy mindenkinek másképp jelenjen meg pl. egy fórumoldal, aszerint, hogy kinek a hozzászólásai ne íródjanak ki. Ez azt jelentené, hogy mindenkinek külön-külön le kellene generálnia a programnak minden egyes fórumoldalt. Ez az időtényező és a kapacitás miatt is problémás.
A lefelé mutató ujjat, vagy egyéb negatív jelzést okkal nem tettük be és nem is tervezzük beiktatni (a korábbi tapasztalatainkra alapozott döntés alapján).
Nem lenne rossz a bal alsó sarokban lévő szívecske mellé az annak ellentettjét jelentő, akár fordított szívecske.
Ne csak a pozitív minősítéseket vegyük szívesen, hanem (ha valaki nem akarja szóban kifejezni) a negatívat is.
Ez jogos:)
Tehetnének valamit a cél érdekében:)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kell letiltani hoxa tagot, akitől nem szeretnék üzenetet kapni?