Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Igen, én is őket követem.
Katalin neked mi bajod volt? Én eddig hála az égnek megúsztam a betegséget..
Na,a mai étrendem minden volt,csak nem fogyis:)
De most tornáztam,és minden nap fogok.(ha minden jól megy:)
Szia Mindenkinek! Új tyúk jött a pipicsapatba.
Régen olvasgatlak benneteket, mintha a tinilányommal dumcsiznék. Bemutatkozóul annyit Lányok: Fogyizni csakis a tükörképünkért és a vénkori izületeinkkért érdemes, vagyis önmagunkért. A többi nem számít! Hobitka! vegyél mályvateát. Este 1 adag, reggel könnyen tuti. Sziasztok, Gittamama
Jelentem még nem vagyok beteg..de most nagyon sokszor le is kopogtam... :DD
És eddig tartható a saját magam felé meghatározott életmódváltás...igaz nem oylan látványos, de 1 kiló mínuszom van másfél hét alatt és ennek most örülök. :)))
na látod:)
én is megyek dolgozni, még van mára 1.2 órányi munkám:(
Lebetegedett a focicsapat!:)
Jobbulást mindenkinek!
Sziasztok!
Megjöttem én is!
Küszködök a fogyival, meg a betegséggel.
Egyszerre támadott "piroska" és a nátha.
Nem tudom, hogyan fogom birni.
Okés!Köszi,hogy segítesz.Mert én soha nem tudom,.hogy mi a jó nekem.Mindig az ellenkezőjét csionálom.
Elolvasom,ha neki bejött,biztos nekem is:)
Te is azt csinálod amit Mókica?
Már jól, kezdek túl lenni rajta!
Cica próbálj meg nem túl drasztikusan fogyni! Neked max formásodnod kell, de szerintem azt sem!!
Olvasd el Gergőke, Mókica naplóját, nézd meg Móci pociját és tanulj tőlük! Hidd el ők nagyon okosan csinálják!
Köszi szépen.Majd igyekszem.
Áhh,már nem miatta akarom,hanem magam miatt:)Egy ilyen ember nem érdemli meg,hogy bármit is csináljak ahol ő a kiváltóok.
Cupp:)
Te?Csokival hogy állsz?
Hello.
Én készen v agyok a fogyival.Mármint,hogy beteg vagyok,lázas,és anya nem engedi hogy tovább csináljam.Pedig utolsó előtti nap.de nem baj,így is jó.Majd legközelebb jobban vigyázok magamra.Nemsokára megint elkezdem,de addig is keveset eszek.Vagyis megpróbálom:)
Móki egy szuper csajszi!:)
na megyek dodozni, majd még felkukkantok, este pedig otthon leszek
legyetek jók!!:)
sziasztok!
na ki hogy halad a fogyival?
szaabina? lelkileg hogy vagy? fogyi megy?
én még a suliban vagyok, délután mesemondóversenyt zsűrizek
neki kéne állnom a szöveges értékelésnek is, de még innen is hozzátok húz a szívem:)