Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Na, nézz oda! Le akarják csapni a kezedről az uradat!:)
Most aztán mehet a fogyiverseny Jocóanyával! :DDD
De bolond vagy:)))))))))))))))
köszi, már mondták, pedig szerintem átlagos hapi, mármint külsőre, belsőre hál Istennek, különb mint az átlag
Különben nekem is mindkettő tetszik :)
Párod mit mond?
Na most döntsd el Szabina!:D
2-2 az állás!
Amúgy jó a rövid is: az olyan vagány csajos, a hosszú meg szép nőies!
Szóval azért én a hosszúra szavazok!
Szia Szabina!
Nekem a rövid haj tetszik jobban! Bár a hosszu sem áll rosszul!
Hogy ideérjen!!:D
Amúgy kezdem a * diétát, és a poromat!
sziasztok lányok. mosok, de közben ide ide kukkantok... HIÁNYOZTOK BAROMIRA csak nagyon sok most a munkám. A véleményetekre vagyok kíváncsi, mert eléggé őszinték vagytok mindig. Raktam fel két uj képet. Az egyik címe: régi régi kép, a másikon egyedűl vagyok munkába megyek. Sterintetek a hosszú vagy a rövid haj áll jobban? Nem tudom eldönteni. Ha nem fárasztó kukkoljatok már ráááá. Várom a véleményeket.
Sziaaaaaaaaaa Ancika, nagyon rég láttalak.
Köszike!:)
Csak jöhetne már a cucc is! Amúgy le merem fogadni, hogy mikor elmegyek 1órára, akkor akar majd jönni a futár!
Olyan rossz így! Itthon gubbasztok, és várom! Pedig nemsokára tényleg el kell mennem!
Amúgy nyáron(június elejétől) egy hónap alatt így, hogy normálisan ettem, csak kihagytam a cukrot, fehér kenyeret, édességet......, és heti 5-6szor tornáztam, olyan bomba alakom lett, hogy csak na! Igaz kilóban nem volt sok, csak 3-5kg, de rettentő jól éreztem magam, és jól is néztem ki!:)
De most be kell indítanom valahogy! Mert akkor volt sok gyümi, stb, de most nincs semmi ilyesmi, és így olyan nehéz...
Én mintha láttam volna valahol, hogy lehet kapni gytárban! De nem esküszöm meg!
Talán a honlapján?