Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Na hát ez az. Ki akar koplalós ünnepet. Most +8 kilóval már máshogy gondolom :D
Én is megvártam december elején hogy most már a karácsonyt kivárom, nem lesz még egy koplalós karácsony... hát nem kellett volna :D
Jaj, ne is mondjátok az ünnepi kajákat. Ma szembesültem, hogy mennyit híztam az ünnepek alatt. Úgyhogy most extra intenzitásra kapcsolok. :S
Kiderült tényleg kell benzin hogy menjen a kocsi :DD
ja-ja tegnap úgy belerúgtam az ágyba nem tudok cipőthúzni :S tiszta jég az út hát papucsba érdekes lesz :DDD van ilyen belül bundás kívül klumpás papucsom abba szoktam levinni a kutyát, ha csak lefutunk most abban flangálok kint mert cipőben nagyon fááájjj...
Akkor egy kis séta is lesz a fogyókura mellé.
El kell mennem a benzinkútra... kifogyott a benzin asszem :((((
Tegnap vittem volna haza a barátnőmet
járattam a kocsit, hogy melegedjen olvadjon.
Egyszer csak leállt :o
Remélem tényleg csak a benzin fogyott ki.
Mondjuk én úgy gondoltam hogy még van benne, de a mutató nem igazán pontos, ezért kb tudom mennyi pénzből mennyit mehetek. De úgy elrohantak az üzemanyagárak... akár lehet hogy kifogyott :D
Még jó hogy a ház előtt :D
Én nem szeretem a kocsonyát. :(
Viszont vettem a multkor a hetesnél jó kis porcogós bordavégeket, ma abból lesz pörkölt, nekem tésztával, a szülőknek puliszkával.
Majd azt mondod kocsonya fagyi :D
basszus én türelmetlen hülye pi..a kitettem a teraszra a kocsonyát és megfagyott :PP, most áttettem a kamrába, remélem ehető a cucc :(((
jó reggelt :)))
nálunk kocsonyás :PP
megy ez a diéta :DDD
nincs hátra, csak előre :))
hajrá kovács néni..
most lépek aludni jó éjt nektek.
Hát igen. És nagyon nem szeretnék többet hízni. Így is ha összeszámolom, hogy összesen mennyit híztam...huhh..
Remélem eredményes lesz mindkettőnknek:)
Igen. Úgy voltam vele, hogy az ünnepeket nem akarom végigszenvedni. Meg is lett az eredménye mondjuk, mert híztam is alatta. Pont tegnap voltunk párom szüleinél, és mikor visszanéztem a képeket rosszul lettem...
nálam az nagyon bejött, mikortól kezded? január 1?
Nem gondoltam semmi konkrétra, csak annyira, hogy szénhidrátot teljesen el fogom hagyni, és próbálok minél több gyümölcsöt és zöldséget enni, illetve csak csirkét. Ilyesmik.
:(((
hogyan akarsz fogyni?
Sajnos kell. Nagyon sokat híztam az elmúlt időkben, és muszáj lenne. Több, mint húsz kilót szedtem fel.
neked kell fogyni?? a képeid szerint nagyon csinos vagy.
szia adri :))
gyere csak, csatlakozz.
örököltem egyet júniusban :))
és szerelmes vagyok belé.. ő speciell a szófán durmol :))))
Sziasztok! Ide is csatlakoznék, ha nem gond.
itt durmol az asztal alatt :)
tudom :))
csak a konkurencia is felébredt..
ha jól emlékszem van egy westid.. nem???
További ajánlott fórumok: