Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Na, ne égess itt mindenki előtt!:D Mond azt, hogy nem csodálod, hogy nem sikerült elsőre, mert olyan bonyolult!!:DD
Na pá csajok! Irány Érd, utána dógozó!
jézusom mit csinátál, vagy mit nem!!
elsőre sikerült idáig mindenkinek, még nekem is pedig én cukrász vagyok:)))a képek is bizonyitják...
igen a tészta ragad de mondjuk a megadott liszt menyiséghez + kell adni kb:15-20 dkg-át másnap amikor hozzá gyúrod a maradék lisztet..annyit böven felvesz a tészta... hát nagyon sajnálom. hogy nem sikerült, pedig ez még nem is bonyolult sütemény recept:DDD
a gyerektartás miatt...
f....!!kalap!!! s...fej! az ilyen ember komolyan!!!
nem hozzám!
a fiam apjához mentek volna!
jó reggelt mindenkinek :))
j.anya.. most azt olvastam nálad hogy a végrehajtáshoz...
???
kihez jünnek a végrehajtók??
jesszus... már nem vagyok magam! :DDD
Jó reggelt focisták!
A véghajrához mindenkinek szép napot kivánok!
Nem csüggedek, csak karácsonyig jó lenne, ha elkészülne!:D
Réka megígérte, hogy visszajön! Nagyon várom már! De nem akarom zaklatni ezzel! Remélem ez lesz a karácsonyi megle[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}] tőle!:)
Hello csajok!:)
Muffin, azt nem írtad a receptbe, hogy egy átlag embernek hányadszorra jön össze ez a mézes?:) Csak mert azt beszorzom 3-mal, és megkapom az én próbálkozásaimnak a számát!:)
1-en már túlvagyok...:S Kukában landolt!:) :( Úúúúúgy ragadt, hogy az egész a két kezemen volt, a tálban semmi!:D
Hiába nyomattam bele a lisztet, nem akart összeállni!
De a konyha nagyon szép lett töle, meg én is!:) :P
Ha vallásos,akkor valami kis szobrocskát,angyalosat,jézuskásat.ilyenkor rengeteg ilyen cuccot árulnak.Vagy kenfőt,névreszóló törölközőt....
Egyébként mostanában csak Esztiről raktam föl képet a naplómban,ha visszanézed.Most azért tettem föl Pannát.
Sziasztok!:)
Látom, mindenki rosszul van/utálkozik!:))
Én is indulok tesómmal a Camponába! Mostmár tényleg remélem, hogy az utolsó aji szerző körútra!
Jó reggelt focisták!
Ma indul a bevásárló tura. Már előre utálom
Te így megúszod az ünnepi sütés-főzést! Jó neked!:)
Erről jut eszembe! Ha valaki tud egy könnyű(szőke nőknek való), és fini mézeskalács receptet, megoszthatná velem!:)
Oh, jesszus...pedig a vásárlás nem lesz valami gyógyító hatású...! Annyi az ember a boltokban, hogy nem is tudom, honnan jönnek ennyien?!
Ráadásul hétköznap munkaidőban is!
Hát már arról lehet sejteni, hogy ruha (esetleg ékszer) az ajándék, hogy "aggódik, hogy kicsi lesz"!
És Pesta tudja, hogy tudod?
kissé, de holnap még előttem van a vásárlás, pénteken meg az utazás
brrrrrrrrrrrrr
Szia Anyus!:)
Picit jobban vagy?