Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Elpusztítjuk magunkat és a környezetünket:(
Igen,nincs rendes tavasz és nyár sem
Az időjárás mindenképp befolyásolja az ember hangulatát,és a közérzetét is.:(
Kár,hogy már nem nagyon van normális idő:(
Minden túlzó!!!
Vagy nagyon meleg,vagy nagyon hideg,vagy sok eső stb.Nincs igazi kellemes idő soha.
Pl.Szikrázó napsütés,25 fokkal:)
Azt elhiszem.
Én sem akarok itt örökre elpunnyadni:)))
Nem is tehetem:(
Már szívesen dolgoznék nagyon!!
Igen.Talán ha sütne a napocska,a hangulatod is jobb lenne:)
Nekem nagyon...a nyomásom is 167. Kissé sok...szakadt vagyok nagyon:(
Igazából nincs épp rossz kedvem!!:)
És kinek nincs? De jó lenne egyszer azon törni a fejemet, hogy a sok pénzt hova tegyem! :))))) Na, ezt nem érem meg....:)))) De legalább nem kell félni az Apeh-től, a lebukástól.:))))))
Mondjuk időm is van rá.:)
Icum, nem vigasztal.....Örülnék, ha jó kedved lenne..:)
Tényleg érdekes:)
Nekem is van minn gondolkodnom!!!!
Én sem tudtam már aludni fél 5-től érdekes.Gondolkodtam sok mindenen ami mostanában foglalkoztat.
Köszi!
Rámfér egy kis jókedv,mert ebben a jelenlegi időben,minden világfájdalom benne van:)
Nem is annyira rosszkedvem,van inkább ingerült vagyok.Felébredtem már fél ötkor és mindenfélék eszembe jutottak amin felhergeltem magam.
Na majd csak gyere vissza,meghozom a kedved!:DD
Cilu...nem is tudod, milyen jó Neked....én ma a béka ...alatt vagyok.:((((
Na,fel a fejjel Zsuzsim,Icum,nekem jó kedvem van,majd adok belőle nektek is!♥
Igen.Bár nem izgulok,nem vagyok olyan.Majd ha ott leszek meglátom.Egyenlőre még azt sem tudom milyen bolt ez ,csak annyit hogy XI.kerben van.
Lehet,hogy ez nem vigasztal,de nekem sem!
Az, hogy idő ilyen, amilyen, már nem is érdekel. Az annál inkább, hogy szédelgek, mint az őszi légy és menni kell a háziorvoshoz, meg gyógytornára. Meg kell beszélni a dolgokat, mert ez nem jó, hogy a csoportosban vagyok...
Beeee, de nincs kedvem semmihez!:((((
Az még soká lesz addig lehet izgulni!!!:)
Szombat délután!Köszönöm♥
További ajánlott fórumok: