Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Hátha ő is tud valamit segíteni!!
Nem vagy jól???
csak 30?Akkor változott.Úgy tudtam hogy 80.
Amikor én kaptam még 50% járt.De ez már évekkel ezelőtt volt.
Most olvastam el.
Elég elképzelhetetlen,hogy megkapjam,mert ha a három hónapon belüli időszakban fel tudok mutatni egy meghatározatlan időre szóló munkaszerződést akkor jár a 80% és itt mindenütt három hónap a próbaidő:(Ha utánna történik akkor 30% jár:(
Tudnék mesélni....., ez van.
♥
Zsuzsim(
♥
Igen,ez így van,ha elhelyezkedsz és meg is maradsz ott a segélyed lejáratának idejéig,tehát esetedben a 9 hónap lejártáig,egy érvényes munkaszerződéssel már másnap igényelheted is a lóvét.
Mondom ,érdemes,én így kaptam félmillát 2008-ban.
Nekem is volt mikor bent akartak tartani, de én mondtam, hogy haza megyek, erre elájultam, ezek után mégis maradtam. Én már ezzel úgy vagyok, ha baj van, azért ott vagyunk a legjobb helyen.
Remélem mihamarabb jobban leszel! ♥
Ne mondod???:)
Kaptam nyomtatvány amit mondta a hölgy,hogy feltétlenül érdemes elolvasni.
Mindenképp elolvasom:)
Igen,lehet.én azért nem kaptam mert ellőtte is voltam munkanélküli és most csak 2,5 hónapot sikerült dolgoznom.Viszont voltam 2006-tól is munkanélküli és kaptam már tőlük szépen vagy 5 kilót,2008-ban)úgynevezett félpénzként.Figyelj oda erre!
Nézd meg a papírodat biztosan fel van rajta tüntetve.Ha hamarabb elhelyezkedsz mint hogy lejárna a segély,a 80%-át megkapod egy összegben a még hátralévő járandóságodnak!
Én már tizenéve voltam,csak munkanélkülin,és azóta egyfolytában dolgoztam,ha nem is egy munkahelyen.
Elég türhető,de megélni nem lehet belőle,kell hozzá valami.
Alkalmi munkát lehet mellé vállalni,azt mondta az ügyintéző.
Ez aránylag jó.
Nekem nem járt semmi most.
Ill.3 hétig kaptam a minimumot.
Hogy vagy most Drága Zsu?
Szép napot mindenkinek!