Úgy érzem nem vittem semmire (beszélgetés)
Ezt inkább értékeld és fogalmazd át úgy magadban, hogy "szeretnék minden kényelmet majd megadni a gyerekemnek".
Sokkal jobban hangzik! :D
Ilyen áron nekem egy ház sem kell. És nem is kellett soha.
Legyen hol lakni, mit enni, és a többiből meg élvezni az életet. A különféle vagyontárgyakat, kacatokat sosem becsültem annyira, hogy a megszerzésükért tönkre tegyem magamat.
Egy-egy boldog nevetés, szép emlékek, kedves pillanatok sokkal-sokkal többet érnek, mint a felhalmozott tárgyak, kacatok.
Szerintem.
Össze illetek.
Spórolós feleség, szorgalmas férj.
Lehet, hogy bennem van a hiba, akkor bocsánat, de szerintem nem kéne ennyire értéktelennek érezned magad. Van feleséged, két házad, autód, másik autóra gyűjtessz és még nyaralni se mentek, pedig mehetnétek.
Ennyire szerintem ne akarj hipergazdag lenni, inkább élvezd az êleted. Mert 32 éves vagy, de így tönkre teszed magad. Mert teljesen rápörögsz semmiségekre. Mert ez az. Keress másik munkahelyet, több keresettel, akkor több pénzed lesz. Mindent megtettél már így is, mégis hiányosságot érzel az életedben, ez nem normális dolog.
Faca-gyerek vagy és kész.
Már utálom ismételgetni, nem fogom többet, de én özvegy maradtam, és jelen pillanatban négy kocsim van.
Sok szerencsét, mert arra is szükség van.
Mit akarsz még?
Másnak fele ennyi is elég lenne!
Akkor az életeddel se vagy megelégedve?
Nekem így jön le az írásod alapján.
További ajánlott fórumok:
- Úgy érzem semmire nem viszem, ha nem karol fel egy férfi....
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Minden nap azt éreztetik velem, hogy nem vagyok semmire sem jó!
- Egy féléves gyereket már nem lehet rászoktatni semmire?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?