Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Úgy érzem, hogy depressziós vagyok fórum

Úgy érzem, hogy depressziós vagyok (beszélgetés)

10. Egy lány 789900 (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 22:48
Köszönöm szépen megpróbálom. :)
9. Egy lány 789900 (válaszként erre: 4. - TamThor)
tegnap 22:47
Hálásan köszönöm, megkeresem a nyugalmam.
8. Egy lány 789900 (válaszként erre: 5. - Kristo_f)
tegnap 22:46
Nem szeretnék munkás lenni és nem teljesen igaz amit állítol, a 12 órás állást nem bírom a 8 meg bérbe nem elég. Nem minden fekete és fehér. Mástól pedig nem lenne szép ha a boldogságom várnám. Ezt valahogy tudom hogy magamnak kell lezárnom, csak olyan jól esett kiírni. Köszi mindenkinek amúgy a kedves szavakat. <3
7. Egy lány 789900 (válaszként erre: 3. - Gigi>)
tegnap 22:45
Postán dolgoztam ügyintézőként az irodán, igen biztos.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 16:45

Tedd most ezt félre! Vedd úgy, hogy szbadságon vagy január 5-ig!

Itt a december, a Karácsony, család, rokonok, barátok, Szilveszter, Újév.

5. kristo_f (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 16:22

Munkásokat keresnek országszerte, akkor ez megoldva

Ezen kívül mi az ami bánt és depisé tesz?

Boldogságot barátnő de főleg barát adhat

tegnap 16:13
Lassan minden második ember depressziós. Tudom, hoyg ez téged nem vígasztal meg. Keress egy kisebb projektet, ami sikerélményt ad. Akár valaminek a megtanulása, akár egy új recept kipróbálása, amit már halogatsz, mert nem könnyű. Aztán küzdj meg vele és tegyél meg mindent a sikerért. Kis dolgok sikerülnek, az már ad annyi örömet, hogy kibírd, míg a nagyobb projektek is sikerülnek majd.
3. gigi> (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 16:12

Milyen munka körben dolgoztàl?

Már biztos, hogy kiraktak?

tegnap 13:41
Sajnos hullámvölgybe kerültél. Nehéz ilyenkor okosat mondani, hogyan gyere ki belőle.
tegnap 12:22
Nincs semmi ami boldoggá tenne, az egzisztenciám is romokban, a munkaszerződésem lejárt így kilátástalannak érzem a helyzetem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook