Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Üdülési csekk felhasználása, hol fogadják még el? fórum

Üdülési csekk felhasználása, hol fogadják még el? (tudásbázis kérdés)

2010. aug. 8. 15:14

meg is találtam még akkor, köszönöm. Azt még megmondanátok, hogy szemüveget hogy lehet belőle venni? mennyiért vettetek? Nálunk vagy 8 szemüvegüzlet elfogadja, de felhívtunk egy kettőt, és azt mondták, hogy szolgáltatásra vonatkozik.. de egy szemüvegeket,lencséket árusító boltban milyen szolgáltatás kerül 30 e-be??? durva, hogy még ők mondanak összeget, nem úgy van, h te rendelkezel az üdülési csekkel, amennyid van, annyit költhetsz? egy számítógépes vizsgálat sem 30 e meg a szemüveg tisztítás sem....

szóval akkor tényleg lehet szemcsit venni. Anyumnak akarok, neki már nagyon régi van, sőt őskori lelet, az a szuper nagy keretes és már kopott is a lencse meg tropa. Jó meglepi lenne neki modernizálni.

5. brigantina (válaszként erre: 2. - 7c79ff1565)
2010. aug. 8. 15:04

Elméletileg vérnyomásmérőt is lehet belőle venni. Én szemüveget, és kontaktlencsét vásároltam üdülési csekkből.

Az üdülési csekk-kel foglalkozó honlapon megtalálsz mindent. Egy kis segítség: a felhasználók keresés pontjába menj be. Itt bejön egy térképes kereső, ahol be tudod jelölni a neked megfelelő megyét és várost. A városok sajnos nincsenek normálisan abc-sorrendben, úgyhogy érdemes benne kutatni. Majd a jobb oldalon a kis piros ábrákon az egérrel pipáld ki azt a szolgáltatást, amiben keresni szeretnél pl. egészségmegőrzés, betegségmegőrzés. Ha még gondolod, a keresett kifejezéshez is beírhatod a keresett szót pl. vérnyomásmérő. Bár ez az utolsó eléggé szükíti a találatokat.

Például Budapesten egészségmegőrzés, betegségmegelőzés témában 381 találat jött be. Ezeket kell elolvasni. Található köztük optika, de akár orvosi masszázs is.

Sikeres keresgélést kívánok! Ha sikerült valami jót találnod, jelezd

4. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 1. - 7c79ff1565)
2010. júl. 29. 21:53

Asszem udulesicsekk.hu.

Még optikai szaküzletek, fogászatok is vannak, ahol elfogadják.

2010. júl. 29. 21:50

sok helyen elfogadják ma már,akár éttermekben is...Írd be a keresőbe üdülési csekk elfogadóhelyek és í települést ahol beszeretnéd váltani és kifogja dobni a cégeket amik beváltják!

Sok sikert!

2010. júl. 29. 20:21
Sziasztok! Férjem kapott üdülési csekket;de úgy néz ki, mi nem fogjuk tudni utazásra felhasználni. Több helyen olvastam, hogy másra is jó, nem csak üdülni. Igénybe lehet venni egészségmegőrzés, betegségmegelőzés céljából is, sporteszközökre..stb. Ha ez valóban így van, hol fogadják el? A sporteszköz vásárlást láttam pl. Budapesten; de egészségmegőrzés területen hol? Mit lehet belőle venni? (vérnyomásmérőt, vércukormérőt lehet? )
2010. júl. 29. 20:21
Üdülési csekk felhasználása

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook