Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Túróval töltött zsemle, a teteje kemény lett, mivel lehet puhítani? fórum

Túróval töltött zsemle, a teteje kemény lett, mivel lehet puhítani? (tudásbázis kérdés)


20. Banya28 (válaszként erre: 19. - Evawitch)
2012. febr. 2. 18:09
Nagyon fincsi!
19. Evawitch (válaszként erre: 17. - Banya28)
2012. febr. 1. 19:28
Ilyet még nem hallottam, majd kipróbálom. :) Biztos finom!
18. zebracsikó (válaszként erre: 17. - Banya28)
2012. febr. 1. 18:19
tyű, tartalmas!!! :)
2012. febr. 1. 18:11

A túrót összekeverem cukorral, van.cukorral, tejföllel, és egy kis citromhéjjal! A zsömle közepét kiszedem, és beletöltöm a túrót! Majd csinálok palacsinta tésztát! A megtöltött zsömit ebbe megmártogatom egy kicsit, majd olajban kisütöm!

Majd megforgatom porcukorban!

Isteni finom!

16. zebracsikó (válaszként erre: 15. - Banya28)
2012. febr. 1. 18:08
Felétek hogyan készül,?
2012. febr. 1. 18:02
Huh! Imádom! Csak nálunk ezt teljesen máképp csinálják!! :-) De máris éhes lettem!
2012. febr. 1. 17:43

cukros tejbe volt áztatva....

most még megkentem vaniliás cukros tejjel. alsó sütés bekapcsolva 180 fokra és megy vissza a sütőbe

2012. febr. 1. 17:42
hú de jó ötlet, imádom :-D holnap ezt eszüüüünk <3
2012. febr. 1. 17:41
Ha bekened tejjel, megpuhul.
11. zebracsikó (válaszként erre: 5. - Meli0428)
2012. febr. 1. 17:41
én se szoktam rá cukrot szórni, hanem cukros tejbe áztatom
2012. febr. 1. 17:40
A feltett receptjeim között szerepel a leírása:-)
2012. febr. 1. 17:40
Én úgy ismerem azt, hogy tejföl van a tetején sütéskor is.
8. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Salabakter)
2012. febr. 1. 17:40

de.

de ha kiszáradt, akkor kicsit be lehet kenni, nem?

7. salabakter (válaszként erre: 5. - Meli0428)
2012. febr. 1. 17:40
Igen,én úgy szoktam!
6. salabakter (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2012. febr. 1. 17:39
Minek?Eleve v.cukros tejbe van áztatva a zsömle,nem?
2012. febr. 1. 17:39
én nem tettem a tetejére cukrot :S kellene?
2012. febr. 1. 17:38
De milyen kemény? Mert finom,ropogósnak kell lennie rajta a cukornak!
2012. febr. 1. 17:38
aműgy köszi az ötletet, lehet,hogy holnap ez lesz, nagyon régen csináltam és szeretjük
2. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Meli0428)
2012. febr. 1. 17:37

kend le kis vaníliás cukros langyos tejjel


nem kell légkeverés, mert az szárít

csak alulról süsd, a végén alsó-felsővel

2012. febr. 1. 17:33
beraktam a sütőbe, 200 fokra, alsó-felső sütés és hőlégkeverés.. kb. 5 perc telt el és kivettem,mert a teteje nagyon kemény. mit lehetne vele kezdeni? :S

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook