Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudtok vonzódni kövér férfiakhoz? fórum

Tudtok vonzódni kövér férfiakhoz? (beszélgetés)

27. Tien (válaszként erre: 22. - Srcrss)
ma 10:35

"gyárilag vaskos "

Mint az én férjem.

Masszív.

Egyébként a nagyon vékony férfiak sem jönnek be.

Ami nagyon tetszik az a Jason Momoa testalkata(összehasonlítás miatt)

26. wpne
ma 07:52
Nem akarok álszent lenni, vannak a külsőben dolgok, amik fontosak. De soha nem mérleg vagy alkat szerint választottam párt, partnert.
25. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:30

Engem nem zavar a dagadtság. Férjem dagadt, mióta ismerem sosem volt vékony, de pár éve erősen összeszedte magát. Imád enni és mozogni lusta. Ő már mozgott eleget, szokta mondani.

Ami vonzó volt az az önbizalma, karizma. Bár néha már sok, hogy mit hisz magáról 🙄

24. trapiti (válaszként erre: 7. - Panna.33)
tegnap 21:46
Én is 💕 és az élet úgy hozta, hogy a férjem kövér. Én se vagyok kicsi. Idén voltunk 20 éves házasok, és továbbra is vonzónak találom.
23. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 20. - Channa*)
tegnap 19:13
Ha a férjed is olvassa a hozzászólásaidat, nem érzi kellemetlenül magát attól, hogy ennyiszer kiemeled: mindig te kerestél többet nála? Még ha ez sosem volt köztetek probléma, a folyamatos emlegetése kívülről elég kellemetlennek, furcsának hat.
22. srcrss
tegnap 18:59
Általában nem. Mondjuk soványakhoz sem. De van, akinek jól áll a felesleg, mert gyárilag vaskos, és arányosan hízik.
tegnap 18:48
Testes lehet, de nem hájas. Főleg nem nagyhasú.
20. Channa* (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnap 18:44

Én diétáztatom, ha úgy látom, hogy már sok.

Egyébként sosem volt kenyérkereső a férje, mindig a harmadát kereste az én fizetésemnek.

A férjem 85 kg volt, amikor megismerkedtünk (185 cm magas), most 95 kg. Pocakos lett egy kicsit, de máshová nem hízott.

Egyébként, ha egy férfi elvárhatja, hogy az párja mindig csinos legyen, akkor ez fordítva is működik. Nálunk, mindenképp. Én is figyelek az alakomra állandóan, így elvárom, hogy pont így tegyen.

19. Violet18 (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnap 11:17
Exem anno meghízott, nem dobtam ki de próbáltam rávenni h tegyen ellene, nem sikerült. Nems zeretem a pocakos pasikat. Még mindig pocakos de már nem érdekel. Emiatt az exem.
tegnap 08:46
a sovany,atlagos testu pasikat kedvelem.
tegnapelőtt 22:17

Sosem volt kövér barátom. Fiatalon bevallom, a testesebb férfiak egyáltalán nem tartoztak az eseteim közé. Ahogy azonban telnek az évek, az ember rájön, hogy a testalkat önmagában nem sokat mond el valakiről.

Találkoztam olyan molett kollégákkal és ismerősökkel, akik egyszerűen szerethetők voltak úgy, ahogy voltak. Nem a kilóik fogtak meg, hanem a humoruk, a kedvességük, a kisugárzásuk, a személyiségük. Ezek sokkal többet nyomnak a latban, mint a centik vagy a kilók.

Viszont nálam is van egy határ. A kóros elhízás, amikor valaki már a túlsúlya miatt nehezen mozog, állandóan liheg vagy láthatóan az egészségét veszélyezteti, számomra nem vonzó. És ezen a pénz sem változtatna. A pénz sok mindenre jó, de a vonzalmat nem lehet vele megvenni.

tegnapelőtt 20:51
Valahogy sosem jöttek be a mackós pasik.. .. amikor még kövér voltam akkor sem.
tegnapelőtt 20:44
A kövérséget mindig is gusztustannak, igénytelenségnek tartottam. Akár nő, akár férfi. Ha betegség miatt, akkor elnézhető, de sehogy nem tudtam volna vonzódni kövérhez. A közepes testalkat tetszik nekem.
14. jooeva (válaszként erre: 8. - Ágio8405)
tegnapelőtt 20:37

Párom súlya pontosan duplája az enyémnek😃

A jelleme, humora, kisugárzása, kitartása, céltudatossága stb. vett le a lábamról.

A 2ütemű Wartburg volt a hab a tortán, nekünk csak trabantunk volt😃😃😃

13. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:29

Kövér se legyen, de pálcika se😃

Párom 120 is volt, de 85 is a majd 190-es magasságához.

Mindig vonzónak találtam/találom, mert nem a kilóiba szerettem bele😉

12. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:45

Kövérhez? Nem hiszem. A mackós simán belefér, de nálam a kisugárzás a lényeg, nem a testalkat. A pénz pedig abszolút nem kompenzál.

A férjem vékony volt, amikor megismerkedtünk. Azóta eltelt pár évtized, pocakot eresztett - kit érdekel? Én se vagyok olyan, mint akkor voltam. :)

11. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 17:40
Én nem jönnék össze kövérrel, de ha közben meghízna valami miatt (ami nem a lustaság meg az hogy teljesen elhagyja magát), akkor nyilván nem hagynám ott. Mondjuk a példád alapján az sem mindegy, hogy vékony volt és átlagos testalkatúra hízik, de amúgy sportos, fitt, vagy sportos fitt átlagosból 160 kilósra... Egyébként szerintem sokkal ritkább, hogy az amúgy csinos feleség hagyja ott a megpocakosodott férjet, mint fordítva.
10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:22
A nem-el válaszoló hölgyeket kérdezem, ha a férjük meghízik elválnak? Kidobják? Vagy azért kenyérkeresőnek még jó lehet, max, másik szobában alszik? Nem akarok bántani senkit, de felmerült bennem, ahogy az igényeket olvastam. 65 kg volt a párom amikor megismertem, most 87. Van kis pocakja, de ugyanúgy vonzódom hozzá, mint az elején és senkire nem cserélném le.
9. fülemüledal (válaszként erre: 5. - Karmol)
tegnapelőtt 16:32
Elég fura dolgokkal büszkélkedsz ezen az oldalon.
tegnapelőtt 16:31
Szinten túlsúlyos nőknek mindenképp, de láttunk már nem egy esetet, ahol a vékony nők is a macis pasikra buktak. Ahogy látni normál testalkatú férfiakat is nem csak duci, hanem bőven túlysúlyos nővel 🤷‍♀️
tegnapelőtt 16:12

Én szapioszexuális vagyok.

Szóval igen, lehetne akár kövér is.

tegnapelőtt 15:55

Nem vonzott soha a mackó típusú férfi.Most sem.

Az meg soha nem számított hogy van-e pénze!

Sok nőnek ellensúlyozza a férfi pénze azt,ha amúgy egyáltalán nem vonzó a külseje.Na, én nem ez a típus vagyok!

Ha valakit a pénz vonz ,az már régen rossz!

tegnapelőtt 15:33

mas nem kover volt, de volt hasa 60 eves vedougyvedkent, aki az agytornahoz sugyzozast csinalt. es minden rohadekot kihozott, ha nem is ertett egyet.

o meg tudott gyozni, hogy dobjam le a bugyit.

4. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:25

en voltam egybqgyban egy Dan diakka. elotte 5 oran at beszeltuunk idegen nyelvu a tavkozles fejleszteserol, es ertette az ujjad mitugatos abc-t. amugy csak aludtunk.

en az 50 kilos fonokommel hemperegtem regen. arra mi a mentseg? meg fel is csinalt.

gondolom, ekkora baromsagot nem muveltel.

tegnapelőtt 15:24
Alkatfüggő is. Van, akinek nagy a hasa, más egyenletesen. Az ember nem is gondolná, hogy száz kg, mert arányos.
tegnapelőtt 14:54

A maci típusig vonzó lehet, de afelett már nem.

A maci a van mit fogni felett van eggyel. Max. 110 kg/185

tegnapelőtt 14:52
Vannak más jellemzők, amelyek befolyásolják ezt? Stílus vagy a pénz esetleg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook