Tudtok vonzódni kövér férfiakhoz? (beszélgetés)
"gyárilag vaskos "
Mint az én férjem.
Masszív.
Egyébként a nagyon vékony férfiak sem jönnek be.
Ami nagyon tetszik az a Jason Momoa testalkata(összehasonlítás miatt)
Engem nem zavar a dagadtság. Férjem dagadt, mióta ismerem sosem volt vékony, de pár éve erősen összeszedte magát. Imád enni és mozogni lusta. Ő már mozgott eleget, szokta mondani.
Ami vonzó volt az az önbizalma, karizma. Bár néha már sok, hogy mit hisz magáról 🙄
Én diétáztatom, ha úgy látom, hogy már sok.
Egyébként sosem volt kenyérkereső a férje, mindig a harmadát kereste az én fizetésemnek.
A férjem 85 kg volt, amikor megismerkedtünk (185 cm magas), most 95 kg. Pocakos lett egy kicsit, de máshová nem hízott.
Egyébként, ha egy férfi elvárhatja, hogy az párja mindig csinos legyen, akkor ez fordítva is működik. Nálunk, mindenképp. Én is figyelek az alakomra állandóan, így elvárom, hogy pont így tegyen.
Sosem volt kövér barátom. Fiatalon bevallom, a testesebb férfiak egyáltalán nem tartoztak az eseteim közé. Ahogy azonban telnek az évek, az ember rájön, hogy a testalkat önmagában nem sokat mond el valakiről.
Találkoztam olyan molett kollégákkal és ismerősökkel, akik egyszerűen szerethetők voltak úgy, ahogy voltak. Nem a kilóik fogtak meg, hanem a humoruk, a kedvességük, a kisugárzásuk, a személyiségük. Ezek sokkal többet nyomnak a latban, mint a centik vagy a kilók.
Viszont nálam is van egy határ. A kóros elhízás, amikor valaki már a túlsúlya miatt nehezen mozog, állandóan liheg vagy láthatóan az egészségét veszélyezteti, számomra nem vonzó. És ezen a pénz sem változtatna. A pénz sok mindenre jó, de a vonzalmat nem lehet vele megvenni.
Párom súlya pontosan duplája az enyémnek😃
A jelleme, humora, kisugárzása, kitartása, céltudatossága stb. vett le a lábamról.
A 2ütemű Wartburg volt a hab a tortán, nekünk csak trabantunk volt😃😃😃
Kövér se legyen, de pálcika se😃
Párom 120 is volt, de 85 is a majd 190-es magasságához.
Mindig vonzónak találtam/találom, mert nem a kilóiba szerettem bele😉
Kövérhez? Nem hiszem. A mackós simán belefér, de nálam a kisugárzás a lényeg, nem a testalkat. A pénz pedig abszolút nem kompenzál.
A férjem vékony volt, amikor megismerkedtünk. Azóta eltelt pár évtized, pocakot eresztett - kit érdekel? Én se vagyok olyan, mint akkor voltam. :)
Én szapioszexuális vagyok.
Szóval igen, lehetne akár kövér is.
Nem vonzott soha a mackó típusú férfi.Most sem.
Az meg soha nem számított hogy van-e pénze!
Sok nőnek ellensúlyozza a férfi pénze azt,ha amúgy egyáltalán nem vonzó a külseje.Na, én nem ez a típus vagyok!
Ha valakit a pénz vonz ,az már régen rossz!
mas nem kover volt, de volt hasa 60 eves vedougyvedkent, aki az agytornahoz sugyzozast csinalt. es minden rohadekot kihozott, ha nem is ertett egyet.
o meg tudott gyozni, hogy dobjam le a bugyit.
en voltam egybqgyban egy Dan diakka. elotte 5 oran at beszeltuunk idegen nyelvu a tavkozles fejleszteserol, es ertette az ujjad mitugatos abc-t. amugy csak aludtunk.
en az 50 kilos fonokommel hemperegtem regen. arra mi a mentseg? meg fel is csinalt.
gondolom, ekkora baromsagot nem muveltel.
A maci típusig vonzó lehet, de afelett már nem.
A maci a van mit fogni felett van eggyel. Max. 110 kg/185
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- Felhívás férfiakhoz, akik fogyóznak
- Miért CSAK az idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Miért mindig a 20 - 25 évvel idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Elsősorban férfiakhoz szól a kérdés! Baj, ha van egy kis felesleg a nő oldalán?
- Mit tehetek, ha elkezdtem vonzódni az egyik tanárnőmhöz?