Tüdőszűrés! Hogyan? Mennyibe kerül? (tudásbázis)
Szia!
Gondolom már megcsináltattad a tüdőszűrődet !
Megmondanád hogy mennyi volt TB nélkül?
Mert nekem sincsen most és kéne munkához.
Kösszi
Köszönöm, kedves vagy! Majd elválik.
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
Tudom persze, hétfőn megyek hozzá, és biztosan felvilágosít ezügyben csak szeretnék még érdeklődni előtte itt is.
Azért gondolom, hogy nem érvényes, mert tavaly február óta nekem nincs tanulói jogviszonyom, ezáltal nem fizeti senki sem a TB-m, igaz hamarabb is észbe kaphattam volna, TUDOM:(
Igen, ezt Én is érdekesnek tartom, hogy egy ember , aki becsületesen fizeti/vonják Tőle a TB- járulékot, még annak is fizetnie kell!
Nekem az a gondom, hogy kb. csak a hónap végén lesz érvényes a TB-m , de a vizsgálat sürgős lenne, ezért nem tudom h ÍGY mennyibe fog kerülni, csak abban reménykedem, hogy nem lesz irreálisan drága.... :(
Azt tudja valaki, hogy kb mennyi idő amíg kiküldik az eredményt vagy menni lehet érte?
Azt szeretném tudni, hogy kb. mennyit kell fizetnem a tüdőszűrésért, ha még nem érvényes a TB-m,de folyamatban van. Több mint 1 éve nem voltam ilyne vizsgálaton. Az is érdekelne , hoyg szükség van-e beutalóra?
Egyészségügyi kiskönyvhöz kellene!
További ajánlott fórumok:
- Éves tüdőszűréshez kell beutaló?
- Mennyi a vizitdíj a tüdőszűrésre?
- Mennyibe kerül a tüdőszűrés 2016-ban?
- Milyen indokból hívhatnak vissza tüdőszűrés után?
- Kell-e fizetni a tüdőszűrésért, ha az a munkavégzés feltétele?
- Debrecenben a Jerikó utcán mennyibe kerül kb. a tüdőszűrés? És mikorra lesz kész a papír?