Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket? (tudásbázis)
Szerbusztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni!
Dajka tanfolyamra járok, sajnos elég hiányosak a jegyzeteim. (könyvet ígértek, de nem kaptuk meg!)
Ha valakinek megvannak a kidolgozott tételei, annak a segítségére nagy szükségem lenne.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
SZIASZTOK!
ÓVODAI DAJKA TANFOLYAMRA JÁROK, SZERETNÉK KÉRNI KIDOLGOZOTT SZÓBELI TÉTELEKET !
TUDNA VALAKI SEGÍTENI EBBEN ?
ELŐRE IS KÖSZI!
Szia Niki elolvastam a privát üzidet !! és már el is küldtem ott írtam bővebben!
Még egyszer örülök hogy segíthettem és sok sikert kívánok a vizsgákhoz és az életben is .
És mielőbbi jóóó kis állást neked és minden dajkának akinek még nincs :-))
Nekem is az lesz a fő amit magamtól dolgozik ki,csak jó lenne egy forrás mellette:)Ha esetleg valami nem menne.
Köszi
Ahogy belenéztem ezekben a tételekbe, elég egyszerűek.
Amikor suliba jártam, én is leszedtem a kidolgozottat, (másból), de aztán saját magam dolgoztam ki. Az interneten szinte minden kérdésre fent van a válasz. Mire kidolgozod, már meg is tanultad, könnyebben, mintha megkapnád, és bemagolnád.
sok sikert
már kértem a jegyzetek.hu-n,de nem küldték el azóta sem sajnos,lehet később fogják vagy nem tudom.Móriczka neked megköszönném ha át küldenéd nekem.
Köszönöm amúgy a segítségeteket.
Én idén márc.26.án (még friss) végeztem el az óvodai dajkát vannak kidolgozott tételeim a gépemen azt át tudom küldeni.
Én anno nem találtam kidolgozott tételeket a neten csak címeket és a vizsga menetét pontozását igen ott ahol word ba van felrakva.
Na ne....
Itt az első tétel szövege:
1. a) Ismertesse az. óvodáskorú gyermek testi fejlődésének jellemzőit!
b) Ismertesse az elsősegélynyújtás fogalmát és általános szabályait!
c) Ismertesse az óvoda szervezetének tagjait, az óvodai nevelőmunka résztvevőit, feladataikat és kapcsolatukat!
2. a) Határozza meg a nevelés fogalmát! Ismertesse az óvodai nevelés célját, feladatait! Mutassa be az óvodai nevelés rendszerét, kapcsolatát más intézményekkel!
b) Ismertesse, mikor beszélünk klinikai és mikor biológiai halálról!
c) Sorolja fel a dajka feladatait konkrét óvodai tevékenységekben!
1. a) Ismertesse az. óvodáskorú gyermek testi fejlődésének jellemzőit!
b) Ismertesse az elsősegélynyújtás fogalmát és általános szabályait!
c) Ismertesse az óvoda szervezetének tagjait, az óvodai nevelőmunka résztvevőit, feladataikat és kapcsolatukat!
2. a) Határozza meg a nevelés fogalmát! Ismertesse az óvodai nevelés célját, feladatait! Mutassa be az óvodai nevelés rendszerét, kapcsolatát más intézményekkel!
b) Ismertesse, mikor beszélünk klinikai és mikor biológiai halálról!
c) Sorolja fel a dajka feladatait konkrét óvodai tevékenységekben!
stbstb.
Kidolgozottat is találsz a neten, csak keress rá.
www.nive.hu oldal.
van keresője, írd be, hogy dajka.
További ajánlott fórumok:
- Tudna nekem valaki meghívót küldeni az iwfw.eu-ra?
- Tudna nekem küldeni valaki egy SIM kártyát?
- Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam...valaki, akinek megvan, át tudná nekem küldeni?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Hol találok kidolgozott eladó, vagy bolti pénztáros tételeket? Tudna valaki segíteni?
- Tudna nekem valaki küldeni óvodai dajka tételeket? (gyakorlati)