Tropicarium (beszélgetés)
Szuper hely a Tropicarium, én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem volt. Kb. 2 órát töltöttünk ott, a fiúk mindent legalább kétszer néztek meg, és voltak olyan helyek, ahonnan elsem akartak jönni.
A pénztárnál senki sem volt, hétköznap mentünk, és bent sem volt tömegnyomor.
Szóval nagyon jól éreztük magunkat! :-)
Húha ,de gyorsak voltatok :-) Köszönöm mindnekinek.
Azért kérdezem hogy mennyi ideig tart a nézelődés, mert akkor a többi programunkat úgy tervezzük :-)
VAN LEHETŐSÉG dvd venni ára 1099ft +belépő jegy benne van állatkertbe dec.végéig lehet felhasználni! 1 fő -re szol!
akit érdekkel ez DVD én rendeltem 2-őt Nasonal Geografic DVD...szóval küldöm linket hol lehet megrendelni s meg venni!
írjon Privit!!!!! megéri mert eléggé gáz az árak állatkertben!
szerintem is nagyon "gyros program"
igen a csodák palotáját érdemes a csúcsszuper. meg sztem a bp-i állatkert is elég jó, na a vidámparkról ne is beszéljünk... :)))
Nem túl nagy,de az hogy mennyi idő alatt lehet körbe járni te döntöd el.Nézelődni bármeddig lehet.
A pénztárnál szerintem nincs fennakadás.Legalább is eddig mikor mi voltunk sosem volt ilyen gond.Egyébként szép,a gyerekek biztos élvezni fogják.Jó szórakozást nektek!
a csodák palotája tényleg zseniális! én is ajánlom
de a tropikárium is érdekes
én csalódtam benne
csodálatos,de 1-2 órás program max
így nagyon drága
pénztárnál sorok állnak sokszor
kitűnő bizivel ingyen mehetnek be a gyerekek idén
szívből ajálom viszont a csodák palotáját
egész nap is kevés
5-től 12-ig minden gyerek oda volt érte
Szia!
Nyilván azt senki sem tudja megtippelni, hogy mennyit kell várni a pénztárnál, de hétköznap kevesebbet, hétvégén jóval többet. Szerintem kb 2 órás program, a cápák mellett van egy jó kis "lelátó", relax zenét nyomnak, nem tudom a csemeték mennyire bírják a nyugit, ettől is függhet az időtartam.
Érdekes szerintem, és szép is.
Nyáron pár napot Budapesten töltünk, és többek között a Tropicariumot is szeretnénk megnézni a gyerekekkel. Az érdekelne hogy mekkora, mennyi idő alatt lehet körbejárni, és mennyi időt kell várakozni a pénztárnál?
Aki tud írjon legyen szíves ide a fórumba, hátha ezzel másoknak is segítünk :-) Köszönöm!