Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Toroskáposzta recept

Toroskáposzta recept

Elkészítési idő 120 perc

A Toroskáposzta hozzávalói:
1 kg oldalas (jo husos)
2 kg savanyukaposzta (apro)
2 darab nagy fej hagyma
so, bors, etelizesito, pirospaprika, orolt komeny,olaj


A Toroskáposzta elkészítési módja:
Elokeszites: A hust kicsontozom, kozepes kockakra vagom. A hagymat felapritom. A kaposztat hideg vizben atmosom es jol kicsavarom. Fozes: Egy nagyobb edenyben, olajon megdinsztelem a hagymat, beleteszem a hust meg a csontokat es feheredesig piritom. Ekkor kerulnek bele a fuszerek, atkavarom es vizzel felengedem. Mikor mar majdnem kesz, johet a kaposzta, jol osszedolgozom (esetleg utannafuszerezek) es fedo alatt keszre fozom.

Puha kenyerrel es sok tejfollel talalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A toroskáposzta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook