Tonhal-krém recept

Elkészítési idő 10 perc

A Tonhal-krém hozzávalói:
2 tonhalkonzerv
1 kicsi ananászkonzerv
1 kis fej hagyma
3 cikk fokhagyma
3 ek majonéz
1 ek mustár
1 tk citromlé


A Tonhal-krém elkészítési módja:
A konzervek levét leöntöm arra nincs szükség. A tonhalat egy kisebb tálba borítom, villával összetöröm. Az ananászt, hagymát (lehet lila is), fokhagymát aprítóval kicsire darabolom, hozzákeverem a halhoz, majd a majonéz, mustár, citromlé következik. Hűtőbe teszem 1-2 órára, hogy összeérjenek az ízek.

Pirítósra kenve a legfinomabb.
Citromos Ice teát iszunk hozzá általában.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A tonhal-krém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook