Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Epres-habos piskótatorta recept

Epres-habos piskótatorta recept

Elkészítési idő 25 perc

Az Epres-habos piskótatorta hozzávalói:
200g babapiskóta
1 epres főzős pudingpor
3 ek cuko1r
0,5 l tej

1 tejszínhabpótlópor (coop)
2 dl tej

1 tortazselépor (coop)
3 ek cukor
250 ml elkészített szamócaszörp (más piros is lehet)

20 dkg eper (lehetőleg friss)


Az Epres-habos piskótatorta elkészítési módja:
Előkészítem a kapcsos tortaformát. Megfőzöm előírás szerint a tortazselét. Megcsinálom előírás szerint a tejszínhabot. Elkészítem előírás szerint az eperpudingot. Rétegezem a formába a következőképpen: Babapiskóta, puding, babapiskóta, tejszínhab, zselé, eper. Beteszem éjszakára a hűtőbe, másnapra szívja meg magát a piskóta. Leveszem a formát, és olyan, mint egy igazi torta.

A tetejét különbözőképpen lehet díszíteni. Más gyümölcsöt is fel lehet használni, akár a puding ízével is lehet kombinálni.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az epres-habos piskótatorta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook