Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tokai részeges csirke recept

Tokai részeges csirke recept

A Tokai részeges csirke hozzávalói:
Másfél kg csirke comb

bors
kakukfű,2 dl fehér bor 1o dkg mazsola 2 evőkanál liszt
5o dkg orsó tészta olaj kb 1 dl.egy fürt nagy szemű szölő


A Tokai részeges csirke elkészítési módja:
A combokat be pácoljuk, jó ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük. (de ha sietünk nem muszály) lisztbe csak meg hempergetjükés hirtelen át sütjük.Kicsi adagokba. vissza helyezzük a lábasba és ráöntjük a bort, és a mazsolát jó puhára pároljuk meg-meg kavargatjuk. esetleg egy kicsi vizel vagy borral meg locsoljuk Majd leszemezzük a szőlőt és hozzáadjuk az utolsó forrásnál, hogy ne essenek össze a szemek. A tésztát kifőzzük és tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tokai részeges csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook