Főoldal » Receptek » Fagylaltok receptjei » Joghurtos meggyesparfé recept

Joghurtos meggyesparfé recept

A Joghurtos meggyesparfé hozzávalói:
Fél liter joghurt
2x 2.5 dkg zselatin
2x2o csep édesitő
2 tasak tejszinpor
30 dkg meggy


A Joghurtos meggyesparfé elkészítési módja:
A zselatin egyik tasakát a leirás szerint elkészitem, a másikat nem vízet hanam az átpaszizozott meggyel kavarom simára,és ugy melegitem de nem forralom fel, mindegyikbe beleteszem az édesitőt. Mig kihül felverem a tejszint, és külön külön hozzáadom a zselatinos masszához, Folpakkal kibélelem a bordasütőt, először a meggyeset beleöntöm, mjd a fehérmasszát ovatossan megkeverem,hogy márványos legyen és a mélyhűtőbe teszem kb 2 órára fogyasztható


Kategória: Fagylaltok receptjei


A joghurtos meggyesparfé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook