Internetes rendelés, termék sehol, webhely megszűnt. Mit tehetek? (beszélgetés)
Látom ez a téma a gyakorikerdesek.hu-n már korábban élt.
Olvassátok el, csatlakozzatok a károsultakhoz a fb-on.
A leírtak alapján én rendőrségi feljelentést is tennék.
Visszahívnám a telefonszámon.
Milyen terméket árult ez a cég?
Felszámolás? Itt korábban végrehajtásról volt szó.
Ha be sem jelentkezik valaki az eljárásba, mint vevő és utána sem néz a lehetőségeinek, akkor ...
Sziasztok!
Július 8-án rendeltem nem kis összegben terméket. Rá 1-2 órán belül hívott is egy hölgy hogy utaltam e már. Mondtam hogy még nem, de munka után tervezek utalni. Azt mondta rendben.
A terméket azóta se kaptam meg.
Sziasztok, én is most rendeltem hétfőn. Egy hölgy fel is hívott azonnal, nem tűnt kamunak a rendelés. Nem kevés pénz volt. Azt mondjátok, buktam?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pedig próbáltam utánanézni előtte, nem láttam semmit. A közlönyben hol keressem a végrehajtót?
Nyilván rendes nagy tartozása van ha a NAV inditotta a felszámolást
Első az állam, aztán közművek és legutolsó a civil ember
Szoval mozdulni sem érdemes
Ha végrehajtás alá kerül egy cég, akkor azt közé teszik a közlönyben a kijelölt végrehajtóval együtt.
Ha jelentős összeget fizettem online, akkor megkeresném, hogy hogyan gondolja rendezni vagy mikorra várható az eljárás vége.
Ha fizettél is és érdemes utánajárni annak az értéknek, akkor a végrehajtót érdemes megkeresni és bejelenteni a visszautalásra az igényt.
Ha nem fizettél, akkor máshol kell keresni az árut. és ott megvásárolni.
Sziasztok!
Rendeltem a Titán Consulting Kft. oldaláról, de a termék sehol, webhely megszűnt, telefonon nem elérhetőek.
Mit tettetek ez ügyben?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Könyvrendelés interneten, tapasztalatok?
- Külföldről interneten rendelésben profi, budapesti fórumozó segítségét szeretném kérni.
- Fehérnemű internetes rendeléséhez melyik oldalt ajánlanátok?
- Tapasztalatokat szeretnék internetes kontaktlencse rendeléssel kapcsolatban!
- Parfüm rendelés interneten