Tisztítókúrák (beszélgetés)
Pedig nincs szüksége az embernek a méregtelenítésre, mert valóban belehalnánk, ha szükséges lenne és még sem tesszük, mert ki csinál ilyet? Akik fogyni akarnak, azok azt hiszik, hogy a léböjt és a különböző tisztítókúrák milyen jók, mert ezzel a felesleges salak és társaik kiürülnek. Ha tényleg kellene, akkor nem élnénk 20 évig sem, hiszen mikor jut ez az eszünkbe? Akkor amikor már nem tudunk mit kitalálni a sikertelen fogyókúrák miatt.
Az ilyenekkel csak tönkre tesszük a testünket. Néphülyítés az egész.
Fórumindító, menj el mozogni. Tudom, hogy fárasztó, meg idő és stb. de ez a legjobb, amit tehetsz. A narancsbőr genetika, illetve kevés mozgás eredménye.
Durvább nem kell.
Ezt 2 havonta , és nagyon jó az ízületeseknek is.
Nemrég jelent meg itt a hoxán egy cikk, érdemes megnézni szerintem a filmet, amit ajánl.
Ha nem is tartasz teljes léböjtöt (én tuti nem bírnám) pár étkezést ki lehet váltani turmixokkal. Szerintem a "tisztítókúrák" alappillére, hogy sok vitaminban, ásványi anyagban gazdag zöldséget, esetleg gyümölcsöt kell fogyasztani.
Igaz, a szóhasználat hibádzik. Mást ért az orvoslás és mást a természetgyógyászat tisztítás és mérgek alat.
A term.gyógy. a belek "kisöprését" célozza mérgektől való megtisztítás gyanánt.
A toxikológus pedig a nehézfémeket, vegyi anyagokat, drogokat, egyéb hasonlókat nevez mérgeknek, s ezeket a máj bontja, illetve az orvostudomány "tisztítja ki", ha túladagolásukról van szó.
Láttam azt az interjút, elég mérges is volt. :-D
Szerintem elég lenne reggelire egy zöld turmix. Vitaminbomba, lassan felszívódó szénhidrát-löket...A sok rost meg rendbehozza az emésztést.
További ajánlott fórumok:
- Őszi tisztítókúra ötletek
- Makacs székrekedés+aranyér kezelésére elegndő egy tisztítókúra?
- Olvasta valaki a Tisztítókúra felsőfokon c. könyvet? Egy új módszer van benne, az ún. Master cleanse. Tapasztalatok?
- Ismeri valaki a Máriatövis magolajat vagy a májvédő teát? Az arcomról szeretném eltüntetni a pattanásokat tisztítókúrával.
- Tud valaki egy jó tisztítókúrát ajánlani?
- Tejérzékenység, ekcéma és tisztítókúra végül romló állapot...