Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Tiszta szívvel, ésszel és érzésekkel! (beszélgetés)
Érezzétek jól magatokat! Pusza.
Mennem kell,séta lesz!
Este mindenképp leszek! Puszika
:oDDDDDDD Nem érdekes? Azt figyeltem meg, na nem sokáig :DDD ha idegesít, hangosabb, erőteljesebb lesz még a horkolás is:DDD Ha tudod kezelni a dolgot, kisebb lesz a prbolema is... :DD
:DDDD én nem tudnék olyan ember mellett aludni,aki folyton horkol.Az tuti, hogy kipakolnám...
Az enyém is horkol közbe, de megbököm és abba hagyja :DDDD
Az aggodalmaskodás megszűnik, mert rájössz, hogy ellenkező irányú, mint amit el szeretnél érni.
Aki már napok óta nem aludt? :DDDDDDD Bármire képes lehet... :oDD
Nekem az "oldalba rúgom" tetszett...megnézném azért ki tenné meg...:D
Több biztosnak tűnő válasz van! :DDDDDD Párna, ki a kutyához :DDDDDDDDDD
Hát ezen a szavazáson jót nevettem:
[link]
Hát tény és való, hogy nem vagyok álmodozó típus....de eddig mindent agyon aggódtam.
Biztosan nem fog egyből megszűnni, de mérséklődni annál inkább.
Ahogy így leírod, meg a titkosban is, szerintem nem csak álmodozol.
Meglett az önbizalom, döntöttél sokmindenben, a jóérzés csak így jöhetett létre.:)
Még soha nem volt ilyen, úgyhogy remélem nem csak álmodozom, hanem meg is történik :)
Az ütős, amikor érzed, tudod, biztos vagy benne, megvan a jó érzés hozzá... szárnyalhatsz, és minden neked alakul, úgy ahogy a legjobb.... :)
Köszi :)
Lehet pont erre volt szükség, hogy megnyíljanak a kapuk előttem...
Gratula a döntéshez! Erős vagy ..Kialakul fokozatosan minden.. :o)
Eddig folyton paráztam, hogy mi lesz, hogy lesz, most már nem érdekel, mert érzem, hogy jó lesz bármi történjen. Elengedtem a felesleges szorongást....jó érzés! Nagyon is :)
Ragyogóan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Szia Sünike!:o)
Hogy vagy?
Hűűűűűű-haaaaaaaaaa! Sok szerencsét hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Fúúú. Lebuktam . :oDDDDDDDDDDDD
Olvasgattam, jó volt.
Bekukk...szépeket mára!Délután jövök!:O)))
Jó reggelt mindenkinek!! Ma van önálló életem első napja...még nem az igazi, de csiszolunk rajta!!! :D
Háháháháháháhá:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet!!!!!
Nem hallja....lehet alvajáró...D
Lyzi...azt hittem már alszol!:DDDD
További ajánlott fórumok: