Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat? (beszélgetés)
Ó Te! Szélhámos!!!:D
Remélem,jól szórakozol rajtam!!!:)
Te tudod,Te ismered magad!
A kitartásommal sosem volt gond!
Az az 1-2 nap viszont még naon hosszú lesz!:(
Ez nagyon nem így van szerintem, esetemben meg 100%. Attól, hogy nincs elvárásom, messze nem minden mindegy.
Benned nincs több, de nyugi, már csak 1-2nap.:)
Kitartás elvtársak!
Az nem jó,ha nincsenek elvárásaid! Valamiféle támpont mindig kell! Arról nem is beszélve,hogy akinek nincsenek elvárásai,annak minden mindegy!
Azért szerintem benned ennél több van!:)
A poénjaid meg bár néha tényleg hülyék,de attól még (vagy éppen azért) szórakoztatóak is!:)
Szerintem...
Sosincs elvárásom.
Attól, hogy néha betalál egy hülye poénom, még nem biztos, hogy bitófára való vagyok, de nem értek én ehhez.:)
Na,igen! Borzasztó lehet,hogy ennyire nem értékelik az igyekezetedet!!:) Pedig biztosan egy főnyeremény vagy!!!:P
És gyanítom,"különösebb" elvárásaid sincsenek!:)
Szép reggelt!:)
Még nem, nem is értem miért, pedig én megadom a módját.:)
Jó reggelt! :)
Mondták már,hogy "lehengerlő" a stílusod?!:P
:) Na, igen,azelőtt mi is így voltunk! Tökéletes egyetértésben,nyugalomban és harmóniában éltünk! Élveztük,hogy azt csináltunk,amit akartunk!.)
Aztán jött egy "Törpe-hurrikán",és borult minden!:D
Nem kerül nekem már semmi, habár lehet brunyálok egyet lefekvés előtt, akkor majd gondolok.:)
Jó éjt!
:D Nem bírom tovább! Muszály eltennem magam holnapra!
Szép estét neked!!És gondolj rám,ha csoki kerülne a kezedbe!:)
Most már tuti,hogy őrült vagy!!:D
Engem viszont nagyon zavar! Eddig 1x vettek rá! Hát,mit mondjak... Nem éreztem túl jól magam utánna!:)
Hehe, akkor bólints rá.:)
Amúgy engem nem zavar, olyan mint a bungee jumping, jó, csak nem szabad le nézni. És akkor még a kipufogót nem is említettem...a bőség zavara kérem.:)
Ó,nincsenek nekem olyan nagy elvárásaim feléd!:)
Elég csak néhány "kedves" megjegyzés! Gondolom,az megy "kukán" is!:P
Köszönöm szépen!
Friss még talán...:) Bár az se, nem aludtam sokat, kezdek ismét kuka lenni, de még simán hadra fogható.:P
Egészségedre! :)
Akkor most friss vagy és fiatalos?:)
Óh,Te...!:)
Mondták neked? És Te elhitted??!!
De édi...:P
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyire engeditek a pasitokat "szabadjára"?
- Ti hogyan szólítjátok a párotokat?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Ti engeditek tévézni a babáitokat? Ha nem, mit csináltok velük, amíg muszáj megcsinálnotok otthon valamit?
- Ti megbántátok, hogy elhagytátok a párotokat?
- Ti elhagynátok a párotokat, ha a szülei utálnak?