Ti mikor mentetek 3D vagy 4D vizsgálatra? (beszélgetés)
Köszönöm hogy segítettetek!!
Januárban lesz a születésnapom és akkor fogunk el menni akkor már 14-15hetes leszek!!!
Bízunk abban hogy minden rendben lesz most már!!!
Mi tavaly a lányommal először 14 hetesen voltunk aztán a 28. héten. Most szintén 14 hetesen voltunk, és mivel most mellső fali a lepény, azt mondták ha majd szeretnénk a pofriól is képet akkor max a 26. héten, mert akkor még szépen fog látszani.
Amúgy mind a kettő teljes mértékben megérte, a korai azért mert akkor még látszik egyben a baba, minden testrésze, minden csontocskája, na és persze a neme miatt, a második meg azért mert akkor már szép párnás a pofijuk, mórikálják magukat, mosolyognak, ásítoznak, szóval nagyon cukik. :)
Mi a 25. héten mentünk !!
Hogy meg érte -e hát persze .Megtudtuk, sőt a doktor úr segítségével meg is láttuk azt hogy mindene megvan a babánknak ,ép a gerincoszlopa,koponyája jól működnek és egészségesek a szervei ,összességében minden megfelelő , szépen fejlődik és ezt egy DVD-re rögzítettük .
Ennyi !!
De nem csináltunk belőle agyrémet hogy hetente nézegetem ,nem misztifikáltuk túl ,nem akartam portfóliót a gyerekről .
Egyszerűen azt akartam látni hogy ép és egészséges és ehhez elég az egy alkalom a megfelelő időben .
Jah és a végén a doktor úr kérdezte meg hogy esetleg a nemére kíváncsiak vagyunk -e ??
Nem különösebben ,hisz nem ezért jöttünk ami érdekelt azt tudjuk de persze ha jól látható és egész bizonyossággal meg tudja mondani a nemét hát rajta ...........:-)
Elmondta hogy kis fiú !!
Azóta már ez a kisfiú négy és fél éves,egészséges és mindennél jobban imádjuk:-))
Nektek is és mindenkinek jó jó egészséget kívánunk !
sziasztok!
Én a kislányommal a 22. és 31.héten.a kisfiammal a 24héten mentem.Mindent jól látunk és hál'istennek minden rendben volt és van is azóta is.:)
szia!
mi a 13. héten mentünk és 100% biztosra megmondták, hogy kislány :) persze ehhez az is kellett, hogy pont úgy feküdt a baba.
mentünk még a 24. héten is.
mindenképp megéri, felejthetetlen élmény!!!! :)
4D-n voltunk a 25. héten. A többi normál UH volt.
De egészen a 32. hétig nem tudták a picúr nemét megmondani, mert erősen szorította a köldökzsinórt a lába között..;D
13.héten, 17.héten és 22.héten, és a 31.en megyünk még. :)
megérte már a 13.héten menni.
Sziasztok!
Én még csak az első trimeszterben vagyok,de az lenne a kérdésem hogy aki volt 3D-n,vagy 4D-n annak hány hetes volt akkor a babája?És megérte akkor menni....?
Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!!
További ajánlott fórumok:
- Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- Ingyenes mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálat hol van Budapest 18. kerületben vagy ahhoz közel?
- Ultrahangos vizsgálattal teljesen megállapítható a terhesség vagy annak hiánya?
- Hálapénzt vizsgálat előtt vagy után illik adni?
- Terhes vagy? Mikor volt az első ultrahangos vizsgálatod? Mi volt az eredmény?