Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni? (beszélgetés)
Félreértettél! Nem a hozzászólásodra gondoltam a provokálással kapcsolatban.
Hanem arra, hogy én mindenféléket tegyek annak érdekében, hogy a hozzám közel állók ne felejtkezzenek el a szülinapomról.
Ja, és ráadásul a névnapom is karácsony előtt nem sokkal van. Nálam rosszabbul csak az az Éva barátnőm járt, aki dec. 27-én született.
Akkor a ritka kivételek közé tartozol vásárlási láz tekintetében.
Nem szeretem a kiprovokált dolgokat.
Ha mindenkin annyira lenne úrrá a vásárlási láz mint rajtam,akkor téged senki nem akadályozna vásárlásban.Nálunk nem erről szól a karácsony.
Próbáld meg Te ünnepelni magad és akkor a többieknek is eszébe jutsz.:)
Én utálom a karácsonyt. Pontosabban egy dolgot szeretek benne, amikor végre elmúlik, és onnantól már hosszabbak a nappalok.
Egyrészt azért nem szeretem, mert az embereken kitör a vásárlási láz, heteken keresztül mindenhol tömeg van, az ember a napi szükségleteit tripla annyi idő alatt tudja beszerezni. Másrészt meg, hogy akkor van a szülinapom, és ez csak elvétve jut eszébe bárkinek is, tehát engem „megrövidít” a karácsony. Főleg gyerekkoromban volt fájó, hogy rám egy ünneppel kevesebb esik.
Hát ez elég nehéz és nehéz elmagyarázni is!
Dióhéjban: a szüleim messze laknak, a párommal még nem volt igazi karácsonyunk kettesben mivel én végig dolgozom az ünnepet!
Nem korai még a téma?
Én nem szeretem a karácsonyt, úgyhogy nincs karácsonyi lát sem!
Igen, "csinált ünnep"! .... amilyenné Te "csinálod" ... ha a pénzkiadásról szól, akkor olyan lesz.... ha a szeretetről, akkor olyan lesz. ;))
Tőled függ, de ez titkos! ;))
én már 1 hónapja kinéztem a férjemnek egy könyvet amelynek a szíme a Női agy
ilyen kérdésekre adnak válaszokat hogy a nők miért kérdezik folyton azt hogy "szeretsz drágám?"
és ehez hasonlók
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdtek el készülődni a karácsonyi ünnepekre?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Hol lehet szép karácsonyi terítőket vásárolni?
- Mikortól lehet elkezdeni szétküldeni a karácsonyi képeslapokat?
- Hol lehet karácsonyi égősorhoz pótizzót vásárolni Budapesten?
- Hol tudok nagyobb darabszámú karácsonyi, zenélős, nagyméretű, szétnyithatós képeslapot vásárolni?