Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let (beszélgetés)
9. 1f59823251
2009. jún. 5. 13:45
Az ember többet tesz egy indulatos pillanatban, mint a nyugalom sok-sok órájában!
Mindenhez két ember kell...és erről tehet pl. a jelenlegi kilátástalan, értelmetlen életérzés sokakban?
2009. jún. 5. 13:40
Itt a hoxán is ezt látom, ahol csak lehet megpróbálnak kiskapukat keresni legyn szó adózásról, segélyekről, munkáról bármiről.
7. 3a92f8d690 (válaszként erre: 4. - Eddit)
2009. jún. 5. 13:39
Csatlakozom ahol meg olyan bunkók vannak azokat kiutálják és nem kell neki többet írogatással bajlódniuk!!
Ez igy van :( Mindenki érdekei szerint cselekszik, kész másokon átgázolni ha a cél úgy kívánja. A másik problémái, gondjai hidegen hagyják hiszen abból nem származik elpnye akkor meg minek segitsen? Gondolja. Ami számára nem hasznos azt odébbrúgja.
Sajnálatos, hogy ide jutottunk. Az ember pénzért, előnyökért mindenre képes!!!
5. **Rita** (válaszként erre: 4. - Eddit)
Én is azt tapasztaltam, hogy nagyon sok fórumon jókat lehet beszélgetni, és ha van is nézeteltérés az tök kultúráltan zajlik
4. eddit (válaszként erre: 3. - 3a92f8d690)
2009. jún. 5. 13:37
És nem csak ott. Én is jártam sok fórumon, ahol nagyon is kellemes a hangulat.
3. 3a92f8d690 (válaszként erre: 1. - Filona51)
2009. jún. 5. 13:36
A júliusi babásoknál nincs ilyen nagyon barátiak vagyunk:_DD
2. **Rita**
2009. jún. 5. 13:35
Arctalanul nem olyan "illemtudóak" az emberek(tisztelet a kivételnek)
1. filona51
2009. jún. 5. 13:32
Ha belépek egy közösségi oldalra, én azt tapasztalom, hogy a topikok vagy nagyon udvariaskodó hangneműek, semmit mondóak, vagy túl indulatosak.A kettő között nem nagyon van átmenet.Ti hogyan látjátok?És miért, mi lehet az oka?
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Társkereső, de személyesen nem akar?
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel