Ti is tapasztaltátok már, az emberek milyen indulatosak?Nem tudnak nyugodtan megbeszélni dolgokat, indulatos, személyeskedős, sértegetős let (beszélgetés)
Az az oka,hogy mások vagyunk,más mentalitással ,más személyiséggel,szókinccsel,adottságokkal.
Nem értem miért kell ezen csodálkozni?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszi inkább ne...nem szeretnék nevelési kérdésekbe belemenni...vagy mégis...télleg én nevelő vagyok :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Hogy ne mondják, hogy indulatos, sértegetős....stb
vagyok visszaadjam malebogia szájába a szót? :D
Jut eszembe, vannak ám emberek akik az őszinteséget sértegetésnek veszik
És azt is ha valakinek más a véleménye
Az ember szeretet nem vallásosságból, politikából, stb. fakad.
Ez nevelés kérdése.
Miből?
Tapasztalat
Most is rengeteg ember vallásos, sőt talán több mint régen
Miért gondolod, hogy régen nem szerették jobban egymást az emberek??
Hisz, eleve, ott volt a hit, a vallás, azok az Emberek még komolyan vették!
És ki dönti el hogy ki a "nem megfelelő hangnemű"
Itt nincs hangsúly, itt nincs arc, sokmindent félre is lehet ám érteni :)
Gondolom Elfelejtett jelszó arra akar rámutatni, hogy a fórumokon többször olyan témával rukkolnak elő, melynek megoldása nem biztos, hogy becsületes (kiskapukat keresgetnek), pl adózásnál, segélynél.
"Kaphatok e segélyt, ha tele vagyok pénzzel, de csak minimálbérre vagyok bejelentve?":-)
Az emberek egyik fele indulatos, a másik fele túlalkalmazkodó és szorongó, a harmadik rész meg a kettő kombinációja: amikor már nem bír túlalkalmazkodni, indulatos lesz.
Ennek több oka van, az egyik, hogy nem tanuljuk meg gyerekként kultúráltan megoldani a nézetkülönbségeinket, és azt hisszük, hogy aki épp nem ért egyet velünk, az egyből halálos ellenség.
kiskapu, adó, segély?
Hogy jön ez most ide? :S
Vannak tényleg nagyon kellemes hangvételű fórumok.
A probléma szerintem az, hogy nem vagyunk egyforma vérmérsékletűek. Amit Én leírok, azt mindenki máshogy, olvassa...Nehéz, úgy beszélgetni, vitatkozni valamiről, ha a másikat nem látod, nem érzed a hangsúlyt, azt hogy, hogy fejezi ki magát, és ebből adódnak félreértések, súrlódások.
Amikor valaki apahangon bunkó, azzal úgy sem lehet mit kezdeni…
Én azt sem szeretem, amikor valaki csupa nagy betűkkel és felkiáltójelekkel teletűzdelve ír, nekem olyan mintha egyfolytában kiabálna:(
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Társkereső, de személyesen nem akar?
- Magánéletünk megbeszélése egy harmadik féllel