Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Sziasztok:)
Valakinek új kép a testén??
Szia, köszi szépen,
csak nem tudom mikor lesz belőle betű.Március elején születik a baba:) Utána szoptatás, akkor sem ajánlatos...de remélem összejön, mert van még pár kép tervbe:)
Van két shar pei kutyusom , őket is magamra varratnám:)
Elgondolás?
Tudod már mi lesz?
Ez nagyon állat!
Gyönyörű lesz! :)
Köszi csajok:)
A hátamon lévő nagyon régi, de felteszek egy képet, amilyenre át lesz dolgozva.
Szép napot nektek:)
Sziasztok , nekem egy koi van a lábszáramon, és egy párduc a derekamon:)
Januárba mentem volna a kövire, de jön a baba így halasztok:)
Mindenkinek jó estét.:)
Csajok ha én nem írok, nem ír ssenki?
Mi ez a nagy csend? :D
Az bizony!!
nekem is meg kell gondolni ha audit van van külső ellenőrzés akkor valahogy mindig takarom az ujjam hogy ne látszódjon. A bokám az nem látszik ki a gatyóbol. pedig nagyon tetszik mikor a kézfejen van a tetkó de az nálam ki van lőve sajnos.:(
Azóta a derekamra és a hasamra varrattam :D!
Most a hátam jön! :D
Igen ezt sokszor beszéltük már itt mi is, ez nem egyszerű dolog a munka miatt sokszor értelmes eltakarni a tetkót, mert nem mindenki van oda értük és még mindig vannak sztereotípiák ezzel kapcsolatban.... :(
Szóval nekem is megmondta a főnököm amikor a vádlimon kiegészítettem az első tetkómat, hogy ha előrébb akarok jutni akkor biza gondoljam meg, hogy hova varratok!
Pedig én nem találkozok elvileg az ügyfelekkel! :-/
Nos marad a póló és gatyó fedte terület :D!
Gratula neked!
Nagyon szép lett!
Mi a következő terved? :)
Az annyira nem is feltűnő... Mármint a füledtől a nyakadig. A hajad simán eltakarhatja, ha olyan frizurát választasz melóhoz.
Amúgy meg kicsit elgondolkodtató a dolog. Bánná a fene, ha tetoválás van valakin, aki elvégzi rendesen a munkáját! Nem igaz?
Ööö... Nem csodálom, hogy folyt a könnyed. :O Nekem akkor folyt, amikor a hátamat varrták, mert a srác belefújt a sebbe alkoholt. :P Csak mert mindenképp szadizni akart. :PPP
Fájt az is, ami a combomon van. :P Az valamivel több ideig tartott, mint 4 óra.
hmmm... hát több terv is van, amiből egy lehet, hogy soha nem is lesz meg, mert túl látható helyen lenne, én meg eü-ben dolgozom, ott nem szerencsés... a fülemtől a nyakamon le szeretnék valami szép kis elegánsat... de előtte még lehet, hogy lesz egy intimebb, bugyiból nem kilógó valamit. Minta még nem körvonalazódott...
nekem ez a tetkó szünet nélkül 2.5 óra volt... :D a végén lehetett volna egy elég extrémet a szememhez, valami tartós sminket, mert kicsit lefolyt a szempillaspirál (kicsit már bőgtem a végén), de mivel oldalt voltam, szép cicaszemet húzott.. meg egy panda folthoz is jó lett volna :D
Engem is cikizett a nővérem, amikor az elsőt csináltattam... :DDD Igaz, hogy az enyém csak egy 8 centis parimadár lett a vállamra, de azért ő cikizett! Ilyenek ezek a tesók! :D
Milyet szeretnél legközelebb?
Nekem még nem sikerült letisztítani a gondolataimat ez ügyben. :P Van egy csomó elképzelésem. :PPP
Helló!
nagyon szép lett!! ha karcsú lennék én is az oldalamra csináltatnék!!
Hát ez kurwajó! Na és miért ne lennél normális? :O
Amúgy tényleg nagyon szép!
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?