Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Azért, mert a színest nem annyi idő alatt tetoválják mint a szürke-feketét!
Én a főnixemet színesben szerettem volna, de úgy kb 2x annyi alkalom lenne mint ha egy színből készül!
Nem kell annyit variálni a színek között, váltani más színre, árnyalatokat csinálni, stb, csak a saját színét vizezi amivel azt befolyásolja, hogy sötétebb vagy világosabb színnel készül pl az árnyékolás.
szia!
Ok, én ezt értem, hogy mindig változik az ár? és akkor mi lesz most, hogy színes lesz, azt mondta, hogy marad, de mi? és mindig csinál egy kicsit és a végén már 300e-nél fogunk járni? valamiért most benne van a bögyömben a gyerek! ha színes miért kéne többször menni?
Hali,
ne csüggedj!
Az árak tényleg rettentően nagy szórásban mozognak, van aki 5.000.-/ óráért tetovál, van aki 15.000.- és van aki 25.000.- / óráért!
Nem mindegy ő mennyivel számol, ha a 2 felhőt 20.000.- csinálta oszd el az órák számával amennyi alatt készítette és megkapod az árat!
De van olyan hely is ahol fixen van megállapítva, hogy mondjuk egy 5 cm tetkó az 10.000.- a 10 cm az 20. 000.- és így tovább :).
Ahol nekem csinálták az elsőt ott 4.000.- volt 12 éve! A tetkóm kb 5 cm magas és széltében is ekkora, na ez volt a minimál ár akkor a tetkósnál!
Én is híresen lassú tetkós vagyok. :)
Hé, nekem meg van egy sárkányom, aminek farka van, feje meg nincs! Mit szólnál, ha összetennénk? :DDD
Na jó, viccen kívül: nem enged az árból? Én megkérdeztem a Főnököt, hogy árban mennyi lenne az enyém (ami már készen van), és azt mondta, hogy 50 alatt hozzá se kezdene. Mondjuk a két felhőért 20 ropi kicsit húzós, de hát ő tudja, mit számolt még ebbe bele. Mindenkinél más az árszabás.
Engem meg még mindig keresnek itthon, de már nem vállalok több munkát. A mai újraszínezés volt az utolsó! :D El vagyok havazva, lenne egy csomó dolgom, de olyan fáradt vagyok. :(
odáig nem jutottunk el, csak telón beszéltünk ill. fb-on! múltkor vittem 20e ftot a két felhőrE? azért az elég durva, majd most kéne vinnem megint 15e-t
na, azért az egy kicsit meleg...és van egy sárkányom farok nélkül meg 2 felhőm 4 alkalom alatt
Ouch... :S
Nem vált be a flört? :(
Nagyon nagyok voltak a srácok a videóval.
A kissrác Andor, a tetováló élettársának a fia. (azt hiszem) Van nekik ez a nyilas "egyenruhájuk" a kiscsávó batman pólóján is rajta volt. :) Kérdezi is tőle Áron, hogy "a nyilakat is?" és mondja a kiscsákó, hogy nem, mert az ciki, vagy gáz... vmi ilyesmi. :)
De természetesen nem tetoválta ki, csak alkoholos filctoll volt. :)
Már háromszor láttam, de szakadok a röhögéstől. :D
Nagyon nagy a video:
-kakasosnyalóka
-szabályok felolvasása (ne gördeszkázz, de amúgy qva jól csinálja a csávó)
-Teknős ::))
-R.banc rendszám....na attól ver le a víz ::))
-Gyereket kitetoválta? remélem nem!
-Mit csinálsz itt Aranyszívem, fogytál? mekkora duma! ::))
-Szép ébresztés, biztos, hogy nem b.sznám tarkón az összeset ::))
-jó volt, tetszett ::))
Itt készültek a tetkóim. Ez a videó akkor készült, mikor én ott voltam, mert Andor akkor volt Németországban és enyémet (K)Ábel csinálta.
Nagyon nagy vidi... :D
Jááááááj, de nagy szöveeeg!!! XDDD
Ez jó volt!!! :D
Szia Elveszett, hol jártál?
Jajj, izé, rezeg a mobilod... bocsi, nem tudhattam, hogy nem a mobilod az...
pislog-pislog bájos mosoly :D
Kicsit be vagyok lassulva... :D
Ne légy nyuszi! Egy kis flört még senkinek se fájt. :D
nyuszi vagyok, nem merek :) megvan már?
::))
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?