Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted? fórum

Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2011. dec. 9. 14:03

tele nem lesz varrva :) de legalább őszintén leírtad a véleményedet, köszönöm!

50-60 évesen nem fogok már hátul nyitott pólókban rohangálni nyáron sztem :) ergo már nem fogják látni, max strandon :D hacsak nem lesz annyira érzékeny a bőröm, hogy csak pólóban fogok strandolni! :D

5. dovima (válaszként erre: 1. - 7ac18b9dfa)
2011. dec. 9. 14:00

én a hátamra tuti nem rakatnék nagy mintát,hogy néznék ki vele mondjuk 50-60 évesen?? :)nekem a lábamon van egy virág és a szirmai a gyerekeim kezdő betűit rejtik,nagyon szép és izléses,és persze van jelentése...

nekem speciel nem tetszik még férfiakon sem ha a hátán van tele varrva...

2011. dec. 9. 13:59
Most láttam, nagyon szép! tényleg
2011. dec. 9. 13:58

szia! és mit ábrázol?

szép nagy sárkányt csinál, keleti stílusban, már nagyon várom, több részletben varrja fel és fekete-fehér lesz. anyám biztos, hogy nem fog örülni, de már megszokta :D meg hát az én testem és ahogy elnézem manapság még a pasiknak is tetszik...mondjuk itt a szavazáson nem nyilvánították sexy-nek :D

2. Ancsika13 (válaszként erre: 1. - 7ac18b9dfa)
2011. dec. 9. 13:55
Szia!Nekem van és mindenkinek nagyon tetszik :)
2011. dec. 9. 13:54

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy kinek van a hátán tetoválás és mit szólt a környezete hozzá!

Nekem van egy sárkány a hátamon és hétfőn csinálják a másikat szintén a hátamra!

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook