Tetoválás eltávolítás (beszélgetés)
Szóval csak azután bőrradírozom, hogy visszahúzódott, kb. a kezelés után egy héttel kezdem (azaz ma).
N.
Egy hete jártam újra Szegeden. Változatlanul fájdalmas a kezelés, alávérzik és néhány ödéma is lesz rajta. Aztán Elocommal kenegetem, s egy két nap után visszahúzódik. Ilyenkor minden nap bőrradírozom, hogy a legfelső hámréteg kopjon. Még egy év szerintem és kéthavonta mehetek. De profibbak és hatékonyabbak mint Budaörsön, s nem adom fel!!!! :)
N.
Sziasztok
én most tartok a 4. kezelésnél de csak halványodott, egy két helyen hiányzik de semmi más változás, sőt még mindig ugyanugy viszket és meg van dagadva mit előtte- mivel én ezért szeretném eltávolítatni-de nem tudom mennyi kezelés kellene ehhez, de szerintem tuti el lehetne távolítani csak jkátszanak a pénzünkkel.
Szia!
Én láttam már eltávolítva, nemigen látszik, de olyan, mint volt a bőröd már sosem lesz…
Azt mondják kozmetikai tetoválásokat hamarabb el, lehet távolítani, 3-4 kezelés.
Az elsőn túl vagyok, nekem a vállamon, van, tapintásra olyan mintha megvastagodott volna a bőr, s fehér lett, ahonnan eltűnt, talán nevezhető halvány vékony hegnek…
Hát, ha elkezded végig, kell csinálni.
Kérdés mit akarsz, a döntés a tiéd.
Szia!
Hát én is ezt sejtem hogy teljesen nem tűnik el, sajna, mindegy én is amig van pénzem megyek ha nincs és elfogy a türelmem is nem megyek.Érdekes én sem találkoztam még olyan emberrel akinek eltűnt volna de amikor az orvost kérdeztem azt mondta neki nem volt olyan páciense akinek nem , holott nem ez a profiljuk
mindegy lesz ami lesz
max rátetováltatok mást:-)
ezeket nehéz tudni...nem biztos látja az ember tetoválása közben.
mert egy tetoválás alatt is átmehet rajta többször.és függ a festéktől is, meg állítólag a színek is számítanak.és amatőr is tudja jó mélyre tenni.
Hát állítolag az amatőr tetkókat könyebb eltávolítani, de úgyis a kezelések eredményei a válasz adók!
Nekem egy 7,5x11 es kanji fekete 25Eft egy alkalom, szalonban csináltatam, egyszer voltam elégé szép eredmény.
15 alkalom!!!!!!!
Szerintem akárhol de nézél másik lézerest, vagy balhézzál velük.
Meg sem kérdezem menyiben, van neked eddig, s a 15 alkalom, minimum 15 hónap, azért egy évig eljárni nem semmi!
Sziasztok!
A második alkalomra készülök, de felkerestem egy plasztikai sebészt, aki ismerős.
És ajánlott egy ismerősét, aki lézerrel foglakozik, beszélt vele hogy tudna e kezelni,
Hát azt mondta, hogy nyugodtan hivatkozzak, reá, s az eredményről őt is tájékoztassam.
Végül is a Szekszárdon is nagyon jó eredmény ért el az első kezelés…
De 25Eft havonta kicsit nehéz szível dobom ki…
Hát elmegyek, hátha protekció révén kicsit jobb esélyeket találok.
Egy próbát megér.
További ajánlott fórumok:
- Rejuvi tetoválás eltávolítására Budapesten tudtok ajánlani szakembert?
- Szemhéj tetoválás eltávolítása
- Tetoválás eltávolítás, lézerrel vagy rejuvi?
- Tetoválás eltávolítás hol, mivel, kinek mi vált be?
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?
- Sminktetoválás eltávolítása