Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)
a barátnőim is szűzteások :o)...uhh de ennék lángost, a rétest is imádom :oD
én ma egészen jól tartom a szabályokat, talán ihatnék több folyadékot...vacsorára korán gránátalmát ettem és jóval később sült tököt fahéjjal...ma megveregetem a vállamat, nem kívántam enni....JÓK VAGYUNK!!! mindenkinek így tovább!!!
Ma adtam az érzésnek rendesen....
A vacsorára ugye gyümölcsöt terveztem...., hát ebből lángos lett (1db), + rétes(1db). Anyósomék megleptek egy kis finomsággal. Hát ez van, kíváncsi vagyok, hogy így is lesz- e eből a dologból valami.
Holnap tutira gyümölcsnapot tartok.
A csokit, és mindenféle édes társait én is imádom.Nem hiszem, hogy teljesen meg tudnám vonni.
Amúgy az elmult egy héten most ettem csak szénhidrátot.
Na jól van, nem nyugtatom magam, megettem és kész, viselem a következményeit.
Azért estére bekapok egy szűzteakapszulát:)
ebédre 2 falat husit ettem, céklával..valahogy nincsen étvágyam
hol vagytok????
Biztos mindenki mokuskalany naplóját olvasgatja...:-)
Remélem, vidám vége lesz: esküvő, gyerekek, ház kerttel, kutyával, macskával...:-)))
Nekem nem sok dicsekednivalóm van: rengeteg torta, finom sajtok meg kínai kaja a hétvégén- persze, nem egy időben, igyekeztem szétválogatni őket. :-)
Hahó!
Sehol senki?
Nos, a kilóimmal nincs gond, hála égnek. A munkahelyem olyan, amilyen, azt hiszem, van ennél rosszabb is. A párommal viszont valóban van egy kis gondom. Egy kicsit hosszú lenne így most leírnom, de vezetek két hete egy naplót, abban leírtam a problémám lényegét.
Ha esetleg lesz egy kis időd, örülnék, ha belenéznél. Köszönöm!
a 67.oldalon írja, 10.sorban...hogy azt lehet, kenyérkocka (szénhidrát), saláta na de sült krumpli...???
jól van, utalok mihamarabb :o))
Szia!
Hol írta, hogy szénhidrátot nem lehet sült krumplival? Oldalszám, bekezdés...:-)) Mert én arra a részre emlékszem -amiből Te is idéztél- hogy a fehérjéket nem lehet keverni, a szénhidrátokat pedig igen. 67. oldal :-)
Ja, és kitaláltam, hogy a büntetésre valót úgy szedem össze, hogy sok pénzért adom a Tk-s tanácsaimat.:-))
(Csekket még nem küldtek, csak az értesítést, hogy ez van, két hete mértek be, de nem vettem észre. Az a legbosszantóbb az egészben, hogy csak ritkán száguldozom és olyankor is figyelek, hogy az "ingyenes" tartományban maradjak. Máskor majd ügyesebb leszek. )
HALLÓ MINDENKI!!!!ELAKADTAM ÚJBÓL!
azt írja TK-s könyv, idézem:
"ha pirított kenyérkockával szeretnénk a salátát, és hozzá sült krumplit,akkor ezek erjedés nélkül emésztődnek meg"
de könyörgöm, előtte azt írta, szénhidrát kizárt sült krumplival!!hát akkor???
ó Mókuskalány....bár segíthetnék neked!
mi nem jó? neked is a kilók? párod? munkahely? életmód?...mesélj..
jjjaajjj Bucimaci :o(
és tudtad vagy lesifotó készült?mikori...1általán mennyi idő után küldik ki?
sajnálatos.....
köszönöm zöldségest...nem voltam biztos benne, vagy átsiklottam a könyvben, rémlett valami...köszönöm!arra emlékszem, hogy délre már lehet ebédelni ezeket is.
próbálj meg akkor is mosolyogni, ami történt, megtörtént, visszavonhatatlan....sajnos nem idegen történet
Már szerettem volna javasolni a gyümisalátát, amikor írtátok, hogy nehezen megy a gyümölcsevés. Én olyankor vetem be- leginkább a téli hónapokban-, amikor unom az alma-banán duettet. Vagy túlérik a banán itthon, kicsit savanykásabb az alma vagy a narancs, amit vettem. Vagyis ha önmagában nem olyan finom a gyümölcs, összekeverve isteni lehet! A töttyedt banán mindent megédesít, a narancs leve pedig nem engedi bebarnulni az almát. Ha csak nyers gyümölcsökből nem találjátok elég finomnak vagy laktatónak, lehet aszalt gyümivel ízesíteni.
A zöldségeket nem lehet a gyümölcsökkel keverni, kivéve az avokádót, az uborkát, a paprikát és a paradicsomot, mert ezek "növénytanilag a gyümölcsökhöz tartoznak." ( Idézet a könyvből)
Hogy délelőtt lehet-e? Nem nagyon hiszem...:(
Most egy darabig nincs kuncogás, az előbb jött az értesítés gyorshajtásról...:-(((
Boszi
én is az összevissza evős vagyok, de most csak rendeződik, ma:
délelőtt folyamán citromos vizek(igazi citrommal), kv és 1 banán
ebédre karfiol leves, zöldséges tészta
délután alma lesz, este meg halat gondoltam sütni salátával vagy rántott karfiolt
a fejem nekem is viszonylag sokat fáj, de most javulni látszik, fogjuk az időjárásra
Sziasztok!
Nekem is folyamatosan fáj a fejem, pedig még csak hétfő óta próbálkozom a TK-al. Remélem nem tart olyan sokáig, viszont az energiaszintemen sokat javított már most.
Egy valamitől félek, mégpedig a mélypontoktól, mert túlságosan szeretek ahhoz össze-vissza enni.:(
Én abszolút a TK híve vagyok már évek óta.
Az, hogy a testsúlyom beállt normálisra, az egy "mellékhatás":). A lényegét abban látom - és tapasztalom(!) -, hogy az energiaszintem jelentősen javult. E mellett a TK étkezés a lúgosítás irányába is visz, ha mértékletes a húsfogyasztásod.
A TK-hoz való hozzáállásról annyit, hogy ne legyél görcsös! Ne izgasson, ha időnként lazulnak az alapszabályok! A tendencia a lényeg.
A "szabad" meg a "nem lehet" kifejezések ártanak legtöbbet minden diétának. (Tudat alatt görcsöt, ellenállást okoznak, és ez nagyon kedvezőtlenül hat a kitartásra.) Helyette én mindig az ajánlatos, szerencsés, kedvező, lehetőleg, stb., illetve a nem ajánlatos, kerülendő, ritkán, stb. kifejezéseket használom.
Például itt olvastam, hogy a töltött csirke "nem jó" testkontrollos kaja, mert a töltelékben van zsemle. Ez igaz, van. De milyen arányban? Annyira elhanyagolható, hogy ez belefér a TK rendszerébe. Azt lehet erre mondani pl., hogy ne egyél meg egy öklömnyi tölteléket, ha lehet.:)
/Csak úgy mondom, hogy minden zöldségben van valamennyi szénhidrát, csak kevés./
A lényeg a TK-nál a türelem és a tendencia, az igyekezet a megfelelő összeállításra. Ha pl. egy héten egyszer megeszel egy szelett rántott húst rizzsel, akkor sokkal többet árt a bűntudat (ha van), mint az, amit megettél.
Nézzük meg, ma legtöbben hogyan esznek?
Főétkezés: jellemzően köret és feltét
Reggeli, uzsonna: szendvics felvágottal;
és ez minden nap, hosszú éveken keresztül
Na, ezt a trendet mozdítja el jó irányba a TK. Így tekintsetek erre és így alkalmazzátok. Ekkor élvezetesen, táplálóan tudtok kajálni.
:) Y
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- A fogyás testkontrollal
- Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni?
- Próbálta valaki a testkontroll diétát? Tartós fogyás elérhető vele?
- Van valakinek első naptól írt fogyinaplója a testkontroll, vagy a 90 napossal kapcsolatban?