Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Testkontroll vki esetleg? fórum

Testkontroll vki esetleg? (beszélgetés)

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
210. Mexi72 (válaszként erre: 209. - Boszi1981)
2010. okt. 25. 19:35

a barátnőim is szűzteások :o)...uhh de ennék lángost, a rétest is imádom :oD

én ma egészen jól tartom a szabályokat, talán ihatnék több folyadékot...vacsorára korán gránátalmát ettem és jóval később sült tököt fahéjjal...ma megveregetem a vállamat, nem kívántam enni....JÓK VAGYUNK!!! mindenkinek így tovább!!!

2010. okt. 25. 18:32

Ma adtam az érzésnek rendesen....

A vacsorára ugye gyümölcsöt terveztem...., hát ebből lángos lett (1db), + rétes(1db). Anyósomék megleptek egy kis finomsággal. Hát ez van, kíváncsi vagyok, hogy így is lesz- e eből a dologból valami.

Holnap tutira gyümölcsnapot tartok.

A csokit, és mindenféle édes társait én is imádom.Nem hiszem, hogy teljesen meg tudnám vonni.

Amúgy az elmult egy héten most ettem csak szénhidrátot.

Na jól van, nem nyugtatom magam, megettem és kész, viselem a következményeit.

Azért estére bekapok egy szűzteakapszulát:)

208. Mexi72 (válaszként erre: 206. - Boszi1981)
2010. okt. 25. 14:35
én is szorítok, olvasgattam a naplóját...hát nem könnyű helyzet, nagyon nem....
207. Mexi72 (válaszként erre: 205. - Boszi1981)
2010. okt. 25. 14:34
igen a szénhidrát szénhidrát, tehát hizlal, de nem baj ha eszel, önmagában, a lényeg, hogy ne fullosra edd magad, ha már eszed, nem? ha jól esik jól esik, de ha fogyni szeretnénk, ebből kellene a legkevesebbet ennünk :o(( én nagyon édesszájú vagyok! Gombóc Artúr szindrómám lehet :o))...kereket, lyukas csokoládét, szögletes csokoládét, üreset, töltöttet....ma én is gyümölcsözöm már, vettem egy gránátalmát megkóstolni és még sok finomságot......én hiába márnám még magamat, várok hétfőig.
206. boszi1981 (válaszként erre: 202. - Bucimami)
2010. okt. 25. 13:38
Szorítok neki én is!!!
2010. okt. 25. 13:37
Nekem a hétvége egész jól telt, sok halat ettem hallal, én ma nem igazán bírok magammal. Délelötti gyümölcs megvolt, ebédre pedig szénhidrát+szénhidrát :(. Végülis nem ettem hozzá olyat ami nem ajánlatos, dehát akkor is hízlaló a szénhidrát, vagy nem?. Ilyenkor mindíg lelkiismeretfurdalásom van. Majd vacsorára csak gyümölcs lesz, és holnap meglátom a mérlegen, hogy hogy működik a TK. ( holnap lesz egy hete, hogy mértem magam.)
204. Mexi72
2010. okt. 25. 12:18

ebédre 2 falat husit ettem, céklával..valahogy nincsen étvágyam

hol vagytok????

203. Mexi72
2010. okt. 25. 11:13
a hétvégém nekem is szégyenteljes....:o( de ma már de.víz, banán...még almát tervezek....délre salátát..és olvasom a könyvet!
202. bucimami (válaszként erre: 201. - Boszi1981)
2010. okt. 25. 09:57

Biztos mindenki mokuskalany naplóját olvasgatja...:-)

Remélem, vidám vége lesz: esküvő, gyerekek, ház kerttel, kutyával, macskával...:-)))

Nekem nem sok dicsekednivalóm van: rengeteg torta, finom sajtok meg kínai kaja a hétvégén- persze, nem egy időben, igyekeztem szétválogatni őket. :-)

2010. okt. 24. 21:32

Hahó!

Sehol senki?

200. boszi1981 (válaszként erre: 198. - Mexi72)
2010. okt. 24. 07:18
Nézd az adatlapon, az interaktivitásra kattints rá, és ott megtalálod.
199. boszi1981 (válaszként erre: 197. - Ebf2510f25)
2010. okt. 24. 07:16
A naplód elejét elolvastam, hát nem semi a lelkierőd. A mostani fejleményeket még nem sikerült átfutnom,de mindenképp elolvasom.
198. Mexi72 (válaszként erre: 197. - Ebf2510f25)
2010. okt. 22. 12:14
nagyon szívesen elolvasom, hétvégén lesz is időm, de képzeld nem találtam meg a naplódat, csak a hozzászólásaidat látom. Segítesz hogy jutok oda?
197. ebf2510f25 (válaszként erre: 192. - Mexi72)
2010. okt. 22. 10:54

Nos, a kilóimmal nincs gond, hála égnek. A munkahelyem olyan, amilyen, azt hiszem, van ennél rosszabb is. A párommal viszont valóban van egy kis gondom. Egy kicsit hosszú lenne így most leírnom, de vezetek két hete egy naplót, abban leírtam a problémám lényegét.

Ha esetleg lesz egy kis időd, örülnék, ha belenéznél. Köszönöm!

196. Mexi72 (válaszként erre: 194. - Bucimami)
2010. okt. 22. 10:36

a 67.oldalon írja, 10.sorban...hogy azt lehet, kenyérkocka (szénhidrát), saláta na de sült krumpli...???

jól van, utalok mihamarabb :o))

195. boszi1981 (válaszként erre: 191. - Mexi72)
2010. okt. 21. 21:57
Oké, hajrá!
194. bucimami (válaszként erre: 193. - Mexi72)
2010. okt. 21. 21:01

Szia!

Hol írta, hogy szénhidrátot nem lehet sült krumplival? Oldalszám, bekezdés...:-)) Mert én arra a részre emlékszem -amiből Te is idéztél- hogy a fehérjéket nem lehet keverni, a szénhidrátokat pedig igen. 67. oldal :-)

Ja, és kitaláltam, hogy a büntetésre valót úgy szedem össze, hogy sok pénzért adom a Tk-s tanácsaimat.:-))

(Csekket még nem küldtek, csak az értesítést, hogy ez van, két hete mértek be, de nem vettem észre. Az a legbosszantóbb az egészben, hogy csak ritkán száguldozom és olyankor is figyelek, hogy az "ingyenes" tartományban maradjak. Máskor majd ügyesebb leszek. )

193. Mexi72
2010. okt. 21. 17:28

HALLÓ MINDENKI!!!!ELAKADTAM ÚJBÓL!

azt írja TK-s könyv, idézem:

"ha pirított kenyérkockával szeretnénk a salátát, és hozzá sült krumplit,akkor ezek erjedés nélkül emésztődnek meg"

de könyörgöm, előtte azt írta, szénhidrát kizárt sült krumplival!!hát akkor???

192. Mexi72 (válaszként erre: 190. - Ebf2510f25)
2010. okt. 21. 16:24

ó Mókuskalány....bár segíthetnék neked!

mi nem jó? neked is a kilók? párod? munkahely? életmód?...mesélj..

191. Mexi72 (válaszként erre: 189. - Boszi1981)
2010. okt. 21. 16:23
neeem, épp a fogyás fog motiválni arra, hogy folytasd és akkor amúgy is belefér 1-2jutalomfinomság és csinálod szépen tovább,meglátod!!....és ha akarsz, hát elszállhatsz magadtól is, hisz' megcsináltad!!! meglátod jó az irány, majd tartjuk 1ütt....én ma egész jó voltam...csak kevés folyadékot ittam :(
190. ebf2510f25 (válaszként erre: 188. - Mexi72)
2010. okt. 21. 15:46
Hogyan tudnám irányítani az életem. Ne csak sodródjak az árral...
189. boszi1981 (válaszként erre: 184. - Mexi72)
2010. okt. 21. 14:26
Hát, igen, most én is úgy gondolom, hogy egész jól bírom, aztán majd lehet hogy jön egy kis pozitív hatás (talán fogyok egy pár kilót), aztán elszállok magamtól :), és engedek magamnak egy kis et+azt(persze amit és ahogyan nem szabad), és végem...:(
188. Mexi72 (válaszként erre: 187. - Ebf2510f25)
2010. okt. 21. 12:54
mesélj mi érdekelne?:o))
2010. okt. 21. 11:32
Engem érdekelne....
186. Mexi72
2010. okt. 20. 14:24

jjjaajjj Bucimaci :o(

és tudtad vagy lesifotó készült?mikori...1általán mennyi idő után küldik ki?

sajnálatos.....

köszönöm zöldségest...nem voltam biztos benne, vagy átsiklottam a könyvben, rémlett valami...köszönöm!arra emlékszem, hogy délre már lehet ebédelni ezeket is.

próbálj meg akkor is mosolyogni, ami történt, megtörtént, visszavonhatatlan....sajnos nem idegen történet

185. bucimami (válaszként erre: 180. - Mexi72)
2010. okt. 20. 14:18

Már szerettem volna javasolni a gyümisalátát, amikor írtátok, hogy nehezen megy a gyümölcsevés. Én olyankor vetem be- leginkább a téli hónapokban-, amikor unom az alma-banán duettet. Vagy túlérik a banán itthon, kicsit savanykásabb az alma vagy a narancs, amit vettem. Vagyis ha önmagában nem olyan finom a gyümölcs, összekeverve isteni lehet! A töttyedt banán mindent megédesít, a narancs leve pedig nem engedi bebarnulni az almát. Ha csak nyers gyümölcsökből nem találjátok elég finomnak vagy laktatónak, lehet aszalt gyümivel ízesíteni.

A zöldségeket nem lehet a gyümölcsökkel keverni, kivéve az avokádót, az uborkát, a paprikát és a paradicsomot, mert ezek "növénytanilag a gyümölcsökhöz tartoznak." ( Idézet a könyvből)

Hogy délelőtt lehet-e? Nem nagyon hiszem...:(

Most egy darabig nincs kuncogás, az előbb jött az értesítés gyorshajtásról...:-(((

184. Mexi72
2010. okt. 20. 14:13

Boszi

én is az összevissza evős vagyok, de most csak rendeződik, ma:

délelőtt folyamán citromos vizek(igazi citrommal), kv és 1 banán

ebédre karfiol leves, zöldséges tészta

délután alma lesz, este meg halat gondoltam sütni salátával vagy rántott karfiolt

a fejem nekem is viszonylag sokat fáj, de most javulni látszik, fogjuk az időjárásra

183. boszi1981 (válaszként erre: 182. - 3e0ba54fb8)
2010. okt. 20. 14:04

Sziasztok!

Nekem is folyamatosan fáj a fejem, pedig még csak hétfő óta próbálkozom a TK-al. Remélem nem tart olyan sokáig, viszont az energiaszintemen sokat javított már most.

Egy valamitől félek, mégpedig a mélypontoktól, mert túlságosan szeretek ahhoz össze-vissza enni.:(

182. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 179. - Df2a740c00)
2010. okt. 20. 11:24
Igen, eltartott egy darabig, amíg tisztult a szervezetem. Aztán elmúlt. És a fejem is rettenetesen fájt, valószínűleg a felszabadult és kiszabadulni készülő méreganyagok okozzák.
2010. okt. 20. 11:13

Én abszolút a TK híve vagyok már évek óta.

Az, hogy a testsúlyom beállt normálisra, az egy "mellékhatás":). A lényegét abban látom - és tapasztalom(!) -, hogy az energiaszintem jelentősen javult. E mellett a TK étkezés a lúgosítás irányába is visz, ha mértékletes a húsfogyasztásod.

A TK-hoz való hozzáállásról annyit, hogy ne legyél görcsös! Ne izgasson, ha időnként lazulnak az alapszabályok! A tendencia a lényeg.

A "szabad" meg a "nem lehet" kifejezések ártanak legtöbbet minden diétának. (Tudat alatt görcsöt, ellenállást okoznak, és ez nagyon kedvezőtlenül hat a kitartásra.) Helyette én mindig az ajánlatos, szerencsés, kedvező, lehetőleg, stb., illetve a nem ajánlatos, kerülendő, ritkán, stb. kifejezéseket használom.

Például itt olvastam, hogy a töltött csirke "nem jó" testkontrollos kaja, mert a töltelékben van zsemle. Ez igaz, van. De milyen arányban? Annyira elhanyagolható, hogy ez belefér a TK rendszerébe. Azt lehet erre mondani pl., hogy ne egyél meg egy öklömnyi tölteléket, ha lehet.:)

/Csak úgy mondom, hogy minden zöldségben van valamennyi szénhidrát, csak kevés./

A lényeg a TK-nál a türelem és a tendencia, az igyekezet a megfelelő összeállításra. Ha pl. egy héten egyszer megeszel egy szelett rántott húst rizzsel, akkor sokkal többet árt a bűntudat (ha van), mint az, amit megettél.

Nézzük meg, ma legtöbben hogyan esznek?

Főétkezés: jellemzően köret és feltét

Reggeli, uzsonna: szendvics felvágottal;

és ez minden nap, hosszú éveken keresztül

Na, ezt a trendet mozdítja el jó irányba a TK. Így tekintsetek erre és így alkalmazzátok. Ekkor élvezetesen, táplálóan tudtok kajálni.

:) Y

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook