Test és arc (beszélgetés)
Pont ezért baromság, mert a felmérésben állítólag pont az ellentéte derült ki.
Mondjuk az meg végképp baromság, hogy csinosnak kell lennie a nőnek ahhoz hogy jó legyen a szexben...
Télen ismerkedtetek meg?:DDDD
Mi igen, de ettől függetlenül észrevehetetlen mellméretem volt (B):DDD
Nem a plasztikázott arcra gondoltam, amikor azt írtam, hogy a szép arc meghatározó. Vannak, akiknek még smink sem kell ahhoz, hogy az ember azt mondja: milyen szép arca van. A smink valóban tud dobni a természetesen szép arcon, csak tudni kell sminkelni.
Persze, az is igaz, hogy vannak eleve előnytelen külsejű nők, olyanok, akiket említesz. Rajtuk tényleg az edzés sem fog javítani. De ők nyilván nem is emiatt fognak majd edzésbe kezdeni. Inkább csak kedvtelésből, egészségük érdekében.
Egyébként nem hallottál még olyanról, hogy vannak férfiak, akik szeretik a széles, nagy fenekű nőket? Pedig vannak. Attól meg, hogy valaki 'pici", még lehet formás.
Szóval összetett dolog a szépség.:)
Mitől lenne sok munka?
Jellemzően tökéletes alakkal születünk, ezt kell megőriznünk. És nem fitness terembe járkálással, hanem odafigyeléssel.
Mi az, hogy "miért is nyúzzák magukat a nők a fitneszezéssel?"
Nyúzza a fene! Az, ha valaki odafigyel magára, nem azt jelenti, hogy nyúzza magát. Meg kell találni azt a mozgásformát, edzést, amit örömmel végez az ember. Akkor nem nyúzásnak fogja megélni.
Egyébként meg azzal a részével egyetértek, hogy a szép arc meghatározó. De nem minden. Közel sem minden.
Nem tudom, hogy kiket kérdeznek meg a felmérésekhez, de szerintem nem igaz, hogy a férfiakat nem érdekli a nők alakja.
Bár lehet, hogy csak én ismerek olyanokat, akiket érdekel;)
Talán maguk miatt?
Én magamért edzek, étkezek normálisan. Az csak grátisz, hogy emiatt bőven akad "kérő", nem csak férfi, még nő is.