Terhességen kívül mi késleltetheti a menstruációt? (tudásbázis)
Nekem rendszeresen kimaradt az idegességtQl..:(
Van Ismim, Akinek hormonzavartól maradt ki, Másiknak felfázástól..
De azért menj el feltétlen Orvoshoz minél elQbb -az a tuti
Szurkolunk Érted :)
Segítségeteket szeretném kérni, mert nagyon félek.
Már vagy 13 napja késik, és nem tudom mitől. Eddig is elég rendszertelen volt, hol 28 hol 35 naponta jött meg de mindig megjött. A terhesség szerintem (legalábbis remélem) kizárt, mert nem voltam még úgy senkivel. Viszont nem tudom mi számít stresszes életnek. Mostanság nagyon sok iskolai és családi gondom volt, egy percig nem volt megállás. Lehet hogy ettől késik? Késhet csak simán a stresszes élettől, vagy ez együtt jár a cisztával? Szerintetek mit tegyek? Forduljak orvoshoz? Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
Méh nyálkahártya megvastagodása,nálam 3 hetet csúsztatott, hüvelyi utrahanggal nézték meg, aztán egy gyógyszer amitől még a nem létező vérem is elfogyott!
(Mellékesen-Aztán a következő hónapban összejött a baba-de akartuk is!)
citrom, citrusfelek tutti, de meg ha megfazas miatt szedtel paracetamol tartalmu dolgokat, akkor az is - regen vmikor versenyszeruen usztam es versenyek elott mindig sok sitromlevet kellett innunk ha epp megjott volna, hogy kessen - mukodott!
es minden mas is lehet az oka, amit elottem a tobbiek mar leirtak
Ahogy írták az előttem lévők!!!
Stressz, fogyókúra, életmódváltás...
Új légkör...Mint az egyetem is...:)
Ha beleszoksz az új dolgokba, akkor minden visszaáll a maga kerékvágásába...
Ennek sajnos nagyon sok mindenhez köze lehet.
Hormonális (bár mikor felborulhat), stressz, más környezet, terhesség, gyulladás stb stb stb. Ha már legalább 1 hetet késik (és eddig pontos volt), akkor azért nem árt egy nőgyogyihoz ellátogatni (rákszűrés, tenyésztés-cytologia) és egy manuális vizsgálat, esetleg hüvelyi UH.
Ha nem tartod személyeskedésnek és olvasod, beszámolsz, hogy mi volt a gond? :/
Szerintem sok mindentől lehet.
Nem ismerlek, tehát nem személyeskedés a következő néhány felvetés!!!!
Anorexia, túlsúly, stressz, peteérés hiánya, magas vércukor...
Biztos nem lehetsz terhes?
Nekem is egyszer 10 napot késett! Minden ok. nélkül! Suliba én is jártam, nem hiszem, hogy attól, bár ha vizsgázol esetleg, akkor az ideg közbejátszhat?
Szió!
Stresszes életmód, fogyókúra, túlsúly.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- Késik a menstruációm már 4. napja. Mik lehetnek az okok a terhességen kívül?
- Méhen kívüli terhességem volt, ami magától felszívódott. Menstruációszerű vérzésem volt a 7.5 héten.Mikor várhatom a köv. menstruációt?