Tényleg "tinis" a képen látható szoknya? (beszélgetés)
Nagyon csinos szoknya ,és a lábaid is.
Szemrebbenés nélkül viselném .
Hú, de nem érdekelne egy kolléganő véleménye...
Amúgy meg nagyon messze van ez a kihívótól...
Na, az idősebb kolléganő véleményét le kell tojni. Csak irigykedik :)
Nyugodtan vedd fel a szoknyát magassarkúval.
Semmi gond nincs a lábaddal! Még ezzel a nem túl jó cipőben is formás.😉
Bocs a cipő miatt!:DDDD
Simán hordhatsz ilyen fodros szoknyát is. Jól áll!
Szerintem alacsony nőkön is ugyanolyan jól néz ki a maxi szoknya, mondjuk én szeretek alacsony lenni, sosem szokott visszatartani hogy azt vegyek fel, amit akarok.
A kérdéses szoknya meg jól áll szerintem, egyáltalán nem rövid vagy tinis. Remélem, nem a férjed szólt be miatta, ahelyett hogy örülne, hogy csinos vagy...
Amikor írtam, nem láttam a magasságod még, de pont erre gondoltam, hogy a manökennek hosszúak a lábai, neked rövidebbek és a fodor összenyom, szélesít.
És igen jobban áll a rövid, mint a hosszú ilyen magasságnál, nem vagyok manöken alkat én sem, 2 centivel alacsonyabb is vagyok.
Ha ezek a Te lábaid, akkor jók a virgácsaid.
160 cm pedig kosaras alkat.
Nem azzal van a gond, hogy tinis-e, az alkatodhoz, a lábaidhoz szerintem az egyenesfazon sokkal jobban állna, de ízlések és pofonok.
Ha tetszik viseld!
Ki szólt be?
Én sem hordok ennél hosszabb szoknyákat, mert ezek állnak jól és kész. Van 1-2 térdi érő is, de szívesebben hordom a comb középig érőt vagy még kicsit rövidebbet is:D
Nem érdekel ki és mit gondol és az sem, hogy sokak szerint 4 felett burkában kellene élnünk;)
Nyugodtan hordjad és ne foglalkozz senkivel!
Jóval idősebb vagyok tőled, de simán viselek ilyen hosszúságú szoknyákat, ruhákat. Én már a térdig érőben sem érzem jól magam, abból is felvarrattam.
Mondjuk jó lábak nem ártanak hozzá.
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?