Tényleg nem kellek? (beszélgetés)
Ennél jobbat nem is tehettél volna!!!
Szívből kívánom, hogy itt találkozz VELE!!!
Ha egy táncos helyen felkérsz valakit, és kikosaraz, - nem gond, felkérsz másikat.
De ha az utcán szólítasz le valakit, botrányosan elküldhet, a járókelők meg a pártjára állhatnak.
Egyébként nem is a Te stílusod!
Lehet, hogy ma már így van. A mi időnkben nem ismerkedtünk utcán. Ezzel nagyon kell vigyázni, sok csinos fiatal nő tűnik el... Legmegrázóbb volt tavaly, hogy egy fiatal, két gyerekes anyuka egy százassal a zsebében (igazolvány nélkül) leugrott kenózni... Sose látta többé szerető családja!
Nem beszélve arról, ha már az utcán kóricál egy csini baba és könnyen ismerkedik, azt lehet vélni, hogy prosti. Ha nem is az, mégis idővel a szemére hányják, ez biztos!
Nincsenek olyan helyek, ahol ismerkedni lehet!
Az én fiatal koromban mindig valamelyik iskola rendezett táncos összejövetelt, - farsang idején minden héten volt valamelyik suliban bál: Kandó, Bánki Donát, Szilágyi, Rákóczi. Mikulásnapján a Közg. rendezett minden évben, emlékszem Zsoldos Imre zenekara játszott. De voltak presszók, ahol 5 órai tea volt: Béke, Old Firenze stb. Nagyon jól éreztük magunkat, voltak tánciskolák, ahova csapatostól mentünk: Wesselényi, Kapás u. stb.
Most elvétve van "dizsi", - erről az unokám véleménye nagyon negatív.
Menjetek sportolni, teniszezni, korizni, iratkozzatok be túra szakosztályba (ha egyáltalán létezik még ilyen?)... Nagyon nehéz dolgotok van!
Látod "Anyám" is egyetért!
Nem minden áron.....
Neked már az elején meg kellett volna mondani, hogy Te csak őt hívtad, a régi barátját nem, - és nem is kívánod egy számodra ismeretlen ember képzeletbeli jelenlétét! Isten bizony nem is értelek! Ha állandóan ez a témája volt, akkor vajon milyen lélekemelő dolgokról tudtál vele beszélgetni?!
Egyszer elmondja, kész-passz, - na de állandóan?! Menjen a fenébe...
Hát igen, azt hiszem ez az a kapcsolat volt, ahol mindig én húztam be a tüskéket.
Egyébként az a szomorú, hogy itt nem én voltam, aki állandóan ez előzőről beszélt. Nem is lett volna kiről. A lány viszont állandóan az múltbéliekhez hasonlított...
Na, de a lényeg az, hogy azt hiszem csúnyán csalódtam a párkapcsolatokban...
Ki lehet bírni évekig és nemcsak a nőkkel nehéz! Kerülni kell a konfliktusokat, de ha adódik, akkor valamelyik félnek be kell húznia a tüskéit, és megalkudni. Másképp nem funkcionál a kapcsolat!
Ja, és minél kevesebbet beszélni az előző malőrről, mert annak semmi keresnivalója az új, reményteljes kapcsolatban. A hálószobából pedig egyenesen ki kell tiltani! Csak arról beszélni, hogy milyen kedves, szép, jó, milyen öröm Vele élni, és mindig ilyen lányt álmodtál magadnak...
Csak Róla beszélj, a régiről SOHA. Csak megemlíteni, hogy nem az volt az igazi... ennél több nem kell! Érezze, hogy fontos Neked, érezze, hogy szereted, érezze, hogy boldog vagy mellette!
Hmm, jó kérdés, hogy pazarlásnak tekintettem-e volna... Ezt a három hónapot se tekintem annak, sokat tanultam. Bár van egy kérdés, ami most nagyon piszkál: hogy a fenébe tud működni egy kapcsolat hosszú évekig? :-) Már ez rövidke se volt egyszerű. Áh, nehéz a nőkkel. ;-)
Na, de a lényeg, hogy tényleg megyek előre, már meg is van az újabb jelölt. :-)
Gondold el: és ha éveket pazaroltál volna rá fiatal éveidből?!?!
Nehogy azt hidd, hogy jobb lenne! Kezd elölről, nem késtél még le semmiről... Időben vagy!
Akkor énekeld magadban többször:
"Aki engem nem szeret,
Nyalja ki a s.....-met".
Majd elmúlik!
Egyébként mondtam már Neked többször, hogy ne nyalogasd a sebeidet, lapozz, lépj tovább!!!
Az a szerencsétlen is ráfarag!
Azért gondolj bele Nabikám, - mi az hogy megunt? Emberek élnek 10-20-30-40-50... évi házasságban és nem unják egymást! Mindig, minden nap hoz valami újat, valami mást... akár egy finom ebéd, akár egy jó könyv vagy film megbeszélése, akár egy közös program, fürdőzés, találkozás a baráti körrel, közös keresztrejtvényfejtés, és bármi... és olyan jó naponta többször egymást átölelni, csak úgy...
Tudod, milyen idős vagyok, de sohasem csapott meg az "unalom" szele, de nem is értem!
Nagyon, nagyon sivár, egysíkú az az ember, aki unatkozik!
Képzeld, milyen szerencsés vagy, hogy nem ez lesz a gyermekeid anyja! Tedd össze a kezed kisfiam!
Igen, most már én is tudom, de addig hiába is mondta ezt nekem bárki, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam...
Egyébként lottóznod kellene, ha így bejönnek a fogadásaid. :-) Illetve majdnem, mert nem őt kóstolgatja más, hanem ő kóstolgat mást...
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?