Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tényleg nem kellek? fórum

Tényleg nem kellek? (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
420. Bártfai Andrea (válaszként erre: 419. - NaBumm)
2011. nov. 14. 16:23

Ennél jobbat nem is tehettél volna!!!

Szívből kívánom, hogy itt találkozz VELE!!!

419. NaBumm (válaszként erre: 418. - Bártfai Andrea)
2011. nov. 13. 21:39
Igen, igazad van, az utcai ismerkedés tényleg nem az én stílusom. A tánc viszont igen. :-) Annyira, hogy el is kezdtem tánciskolába járni. :-)
418. Bártfai Andrea (válaszként erre: 417. - NaBumm)
2011. nov. 13. 18:04

Ha egy táncos helyen felkérsz valakit, és kikosaraz, - nem gond, felkérsz másikat.

De ha az utcán szólítasz le valakit, botrányosan elküldhet, a járókelők meg a pártjára állhatnak.

Egyébként nem is a Te stílusod!

417. NaBumm (válaszként erre: 415. - 9536810fa1)
2011. nov. 13. 10:43
Persze, lehet utcán ismerkedni és nem is zárkózom el alapvetően tőle. De ha végiggondolom, hogy a baráti körömben hogyan ismerkedtek össze a párok, akkor egyik kapcsolat se ilyen helyen kezdődött. Ami nem jelenti azt, hogy ez nem lehetséges, de elég kicsi rá az esély. Az biztos, hogy nekem sokkal jobban megy a kapcsolatteremtés, ha "hazai pályán" vagyok.
416. Bártfai Andrea (válaszként erre: 415. - 9536810fa1)
2011. nov. 12. 06:38

Lehet, hogy ma már így van. A mi időnkben nem ismerkedtünk utcán. Ezzel nagyon kell vigyázni, sok csinos fiatal nő tűnik el... Legmegrázóbb volt tavaly, hogy egy fiatal, két gyerekes anyuka egy százassal a zsebében (igazolvány nélkül) leugrott kenózni... Sose látta többé szerető családja!

Nem beszélve arról, ha már az utcán kóricál egy csini baba és könnyen ismerkedik, azt lehet vélni, hogy prosti. Ha nem is az, mégis idővel a szemére hányják, ez biztos!

415. 9536810fa1 (válaszként erre: 414. - Bártfai Andrea)
2011. nov. 11. 17:30
... ismerkedni nem nehéz... lehet buszmegállóban, sorban állva a pénztár előtt, a vonatjegy pénztárnál... vonaton, buszon... bárhol, ha az ember nem görcsöl arra rá, hogy nőt/férfit akar, hanem csupán beszélget, mert kedves, mert szép idő van, meg miért ne.... és a másik szemvillanásából lehet érezni, hogy ez a beszélgetés több... jobb... más.. és ő is érezni fogja... szerintem. :)
414. Bártfai Andrea (válaszként erre: 413. - NaBumm)
2011. nov. 11. 17:06

Nincsenek olyan helyek, ahol ismerkedni lehet!

Az én fiatal koromban mindig valamelyik iskola rendezett táncos összejövetelt, - farsang idején minden héten volt valamelyik suliban bál: Kandó, Bánki Donát, Szilágyi, Rákóczi. Mikulásnapján a Közg. rendezett minden évben, emlékszem Zsoldos Imre zenekara játszott. De voltak presszók, ahol 5 órai tea volt: Béke, Old Firenze stb. Nagyon jól éreztük magunkat, voltak tánciskolák, ahova csapatostól mentünk: Wesselényi, Kapás u. stb.

Most elvétve van "dizsi", - erről az unokám véleménye nagyon negatív.

Menjetek sportolni, teniszezni, korizni, iratkozzatok be túra szakosztályba (ha egyáltalán létezik még ilyen?)... Nagyon nehéz dolgotok van!

413. NaBumm
2011. nov. 11. 10:17
Végigolvastam, hogy annak idején milyen tanácsokat adtatok nekem. Fura olyan szemmel nézni, hogy most már túl vagyok egy kapcsolaton. Azt a következtetést sikerült levonnom, hogy egyetlen oka van annak, hogy előtte nem volt semmi: nem találkoztam a megfelelő lánnyal, akivel tényleg megvolt a kölcsönös vonzalom. A nagy kérdés már csak az, hogy ez miért van? Miért olyan nehéz olyan lányt találnom, aki vonzódik hozzám?
2011. nov. 4. 20:49
Erről van szó! És örülj neki, hogy nem kaptál tőle semmit...
411. NaBumm (válaszként erre: 410. - Bártfai Andrea)
2011. nov. 4. 10:08
Jogos :-) Azért az itteni nagy sírásom közben a háttérben már próbálok mindenfelé eljárni és ismerkedni, hátha...
410. Bártfai Andrea (válaszként erre: 409. - NaBumm)
2011. nov. 3. 20:46
Ideje lapoznod!
409. NaBumm (válaszként erre: 408. - Bártfai Andrea)
2011. nov. 3. 10:38
Hát igen... Na mindegy, egyre inkább látom, hogy ez a lány visszaélt azzal, hogy tudta, hogy ő nekem az első és én sok mindent megteszek, hogy mellettem maradjon, mert félek, hogy elvesztem. Legközelebb már másképp állok hozzá.
408. Bártfai Andrea (válaszként erre: 407. - NaBumm)
2011. nov. 1. 08:39

Látod "Anyám" is egyetért!

Nem minden áron.....

407. NaBumm (válaszként erre: 407. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 31. 17:32
Hát, majd legközelebb így próbálom... Csak most könnyen jár a szám. :-)
406. NaBumm (válaszként erre: 405. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 30. 09:17
Igen, ebben igazad van. Sőt, most már látom, hogy ő felhasználta ellenem ezeket a dolgokat. Csak tudod, mikor belezúg az ember fia a leányzóba, akkor nem olyan egyszerű ez :-)
405. Bártfai Andrea (válaszként erre: 404. - NaBumm)
2011. okt. 29. 07:52

Neked már az elején meg kellett volna mondani, hogy Te csak őt hívtad, a régi barátját nem, - és nem is kívánod egy számodra ismeretlen ember képzeletbeli jelenlétét! Isten bizony nem is értelek! Ha állandóan ez a témája volt, akkor vajon milyen lélekemelő dolgokról tudtál vele beszélgetni?!

Egyszer elmondja, kész-passz, - na de állandóan?! Menjen a fenébe...

404. NaBumm (válaszként erre: 403. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 28. 00:25

Hát igen, azt hiszem ez az a kapcsolat volt, ahol mindig én húztam be a tüskéket.

Egyébként az a szomorú, hogy itt nem én voltam, aki állandóan ez előzőről beszélt. Nem is lett volna kiről. A lány viszont állandóan az múltbéliekhez hasonlított...

Na, de a lényeg az, hogy azt hiszem csúnyán csalódtam a párkapcsolatokban...

403. Bártfai Andrea (válaszként erre: 402. - NaBumm)
2011. okt. 27. 18:00

Ki lehet bírni évekig és nemcsak a nőkkel nehéz! Kerülni kell a konfliktusokat, de ha adódik, akkor valamelyik félnek be kell húznia a tüskéit, és megalkudni. Másképp nem funkcionál a kapcsolat!

Ja, és minél kevesebbet beszélni az előző malőrről, mert annak semmi keresnivalója az új, reményteljes kapcsolatban. A hálószobából pedig egyenesen ki kell tiltani! Csak arról beszélni, hogy milyen kedves, szép, jó, milyen öröm Vele élni, és mindig ilyen lányt álmodtál magadnak...

Csak Róla beszélj, a régiről SOHA. Csak megemlíteni, hogy nem az volt az igazi... ennél több nem kell! Érezze, hogy fontos Neked, érezze, hogy szereted, érezze, hogy boldog vagy mellette!

402. NaBumm (válaszként erre: 401. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 27. 17:28

Hmm, jó kérdés, hogy pazarlásnak tekintettem-e volna... Ezt a három hónapot se tekintem annak, sokat tanultam. Bár van egy kérdés, ami most nagyon piszkál: hogy a fenébe tud működni egy kapcsolat hosszú évekig? :-) Már ez rövidke se volt egyszerű. Áh, nehéz a nőkkel. ;-)

Na, de a lényeg, hogy tényleg megyek előre, már meg is van az újabb jelölt. :-)

401. Bártfai Andrea (válaszként erre: 400. - NaBumm)
2011. okt. 27. 17:12

Gondold el: és ha éveket pazaroltál volna rá fiatal éveidből?!?!

Nehogy azt hidd, hogy jobb lenne! Kezd elölről, nem késtél még le semmiről... Időben vagy!

400. NaBumm (válaszként erre: 399. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 27. 10:50
Igen, abban igazad van, hogy tovább kell lépni. Csak a fene vigye el, annyira nehezen jött össze, aztán meg ez lett a vége...
399. Bártfai Andrea (válaszként erre: 397. - NaBumm)
2011. okt. 27. 08:25

Akkor énekeld magadban többször:

"Aki engem nem szeret,

Nyalja ki a s.....-met".

Majd elmúlik!

Egyébként mondtam már Neked többször, hogy ne nyalogasd a sebeidet, lapozz, lépj tovább!!!

2011. okt. 25. 20:36
Én tényleg nem:( lassan meg kéne már értenem.
397. NaBumm (válaszként erre: 396. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 25. 20:35
Inkább mondjuk azt, hogy még fáj...
2011. okt. 25. 18:53
"Szeretted" - tehát múlt idő. Akkor vagy slam.-ban, ha még mindig. Bár én nem hiszek abban, hogy lehet szeretni úgy, hogy a másik nem...
395. NaBumm (válaszként erre: 394. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 24. 08:59
Áh, azt hiszem ez az egész unalom dolog csak kifogás volt tőle. Mikor megismerkedtünk, nem sokkal előtte szakított a barátjával. Van egy olyan érzésem, hogy én voltam akivel "vigasztalódott". Aztán mikor már nem kellett több vigasz, akkor én se kellettem tovább. Abban igazad van, hogy szerencse, hogy nem ő lesz a gyermekeim anyja, de én mégiscsak szerettem azt a lányt...
394. Bártfai Andrea (válaszként erre: 391. - NaBumm)
2011. okt. 23. 19:48

Az a szerencsétlen is ráfarag!

Azért gondolj bele Nabikám, - mi az hogy megunt? Emberek élnek 10-20-30-40-50... évi házasságban és nem unják egymást! Mindig, minden nap hoz valami újat, valami mást... akár egy finom ebéd, akár egy jó könyv vagy film megbeszélése, akár egy közös program, fürdőzés, találkozás a baráti körrel, közös keresztrejtvényfejtés, és bármi... és olyan jó naponta többször egymást átölelni, csak úgy...

Tudod, milyen idős vagyok, de sohasem csapott meg az "unalom" szele, de nem is értem!

Nagyon, nagyon sivár, egysíkú az az ember, aki unatkozik!

Képzeld, milyen szerencsés vagy, hogy nem ez lesz a gyermekeid anyja! Tedd össze a kezed kisfiam!

393. Királlyány (válaszként erre: 392. - NaBumm)
2011. okt. 23. 14:27
Köszönöm!!! És tudom ám hogy igazad van, meg utólag végiggondolva én is arra jöttem rá, hogy jobb hogy még az elején alakult így és tudtam meg valójában milyen ember az illető, mint pl. totál belehabarodva x hónap vagy ne adj isten, x év után. Csak ez engem először nem vígasztalt, hisz rengeteg kérdőjel és "miért" volt bennem... Már tudom, vagy inkább hiszem, hogy ennek is kellett történnie...csak mindettől függetlenül, hogy ésszel megtudtam magamnak magyarázni, hogy miért is nem baj hogy nem alakult ki szorosabb ezzel a pasival, a szívemmel nem ilyen könnyű megértetni logikus tényekkel alátámasztva a sivár valóságot. De tény, hogy vmilyen szinten talán megerősített ez is, és tisztábban látok sok mindent "magamban". Na ez elég bután hangzik így olvasva, de sztem érted Te mire gondolok. :)
392. NaBumm (válaszként erre: 388. - Királlyány)
2011. okt. 23. 09:43
Királlyány, ne így állj hozzá... Először én is úgy gondoltam, hogy összetörte az önbecsülésemet, de aztán meggondoltam a dolgot és rájöttem, hogy inkább több lett az önbizalmam. Aki így viselkedik veled, azzal úgyse lenne normális kapcsolatod. Fel a fejjel! :-)
391. NaBumm (válaszként erre: 390. - Bártfai Andrea)
2011. okt. 23. 09:38

Igen, most már én is tudom, de addig hiába is mondta ezt nekem bárki, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam...

Egyébként lottóznod kellene, ha így bejönnek a fogadásaid. :-) Illetve majdnem, mert nem őt kóstolgatja más, hanem ő kóstolgat mást...

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook