Tényleg nem kellek? (beszélgetés)
De legalább nálad már volt szikra ha eljutottatok a csiszolódáshoz:)
Elismerem azért,h nem könnyű párt találni.
A csiszolódáshoz is két ember kell. Ha csak te teszel, az kevés...
Mindemellett létezik olyan, hogy két ember egész egyszerűen nem illik össze.
Én mondtam! Rengeteg a linkusz-kamandusz. Van aki csak szórakozik és jókat nevet a saját hülyeségén. Azt is mondtam Neked, hogy nézz körül az új belépőknél. Mióta most beléptem már 4 huszonéves hölgyike jelentkezett be új tagnak. Küldj nekik virágot.
Igaz, azt is mondtam, hogy látogass ismerkedési klubokba, - tudod mi a a véleményem: Meglátni és megszeretni. Jobb, mint a netezés. Igaza van Körteformának, fárasztó, idegölő.
A netes társkeresésbe bele lehet fáradni. Én is így ismerkedtem és rengeteg csalódás ért.
Talán ha az ember megtanulja "fél vállról" venni, akkor kisebb az arcra esés...
Nincs is ezzel semmi baj. Illetve annyi, hogy gyűlölöm az ilyen kamuzásokat, akkor inkább írjon annyit, hogy "bocs, de nem szeretném folytatni". Kamuzás nélkül is el lehet ezt intézni kultúráltan.
De a fő baj az nem az, hogy ez vagy épp az előző így alakult, ez benne van. Hanem, hogy már MEGINT így alakult...
Ezek szerint nem jöttél be neki a kép alapján azért kamuzta,hogy neki van párja.
Jobb is sztem,h kiderült még időben.
Sajnálom:((
Én sem, annyi ilyen volt már, hogy néha szétnézek, hogy hol a kandi kamera. :-)
Igen, most történt, pár órája.
Nem hiszem el!:((
Ez most történt?
Annyira nem különös a történet. Volt olyan lány, aki egy hónap és jópár randi után kijelentette, hogy nem akarja folytatni, mert nem volt meg neki soha a szikra, csak jófej voltam ezért adott egy esélyt.
De olyan is volt, aki az ötödik randin közölte, hogy én milyen jó BARÁTJA vagyok, csak épp semmit nem érez, maradjon ez barátság.
Szóval én már úgy vagyok vele, hogy néhány randi semmit sem számít...
Igazad van, Kislány! Új élet, új lappal, új reménnyel, tiszta szívvel! Így indította NaBumm is ezt a fórumot. MINDKETTŐTÖKNEK SZURKOLOK!
Szerintem jó lenne, ha leveleznétek (persze nem publikusan).
Az élettársi kapcsolatot és a házasságot még tényleg nagyon távolinak érzem...
Viszont én nem arra várok, hogy én várjam remegve a nyolcadik randit, hanem, hogy a lány is remgve várja azt. ;-)
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?