Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Tengerfenék recept

Tengerfenék recept

A Tengerfenék hozzávalói:
6 cl kubai fehér rum,
6 cl bacardi rum,
6 cl portorikórum,
2 cl cointreau, 4 cl citromlé,
1-1 db citromkarika,
pár csepp angustura


A Tengerfenék elkészítési módja:
Ez a koktél az ínyencek itala. Összekeverjük egy tűzálló edénybe a kubai rumot, a bacardi rumot és a portorikórumot. Hozzáadjuk a cointreu-t és a citromlevet. Aki ízletesebben szeretné hozzáadhat még egy kis angosturát. Felforrósítjuk, de ügyeljünk, hogy ne forraljuk. A tűzről levéve azonnal előmelegített pohárba töltjük és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A tengerfenék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook