Tele a hócipőm a ... (Dühöngő) (beszélgetés)
Szevasztok, szép napot mindenkinek!
Remélem ma-holnap-és még utána is sokáig, mindenkinél minden rendben, csupa öröm-boldogság vesz körül mindenkit!
A fiamat vittem ki autóval a vonathoz,és mikor ő elment indultam volna haza az autó meg nem indult.
Megjegyzem, semmi baja nem volt előtte.
Hívtam telefonon az unoka öcsémet hogy segítsen már,Ő jött is a sógorával,de azért ez egy jó fél óra volt,mire odaértek. Olyan viharos szél van itt jól átfáztam.
Hoztak egy aksit ,de utána vennem kellett egy másikat is.A hülye riasztóm bekapcsolt, nem tudták feloldani, ugy jöttem vele haza hogy végig visítozott.Nagy nehezen ittthon a garázsba meg csinálták.
Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek
Legyen békesség szívetekben!
Most ismét kiakadtam a szolgáltatókra:
Reggel eszembe jutott, hogy a hónap vége eléggé tele van ünnepekkel, nem várok a jövő hétig, elküldöm a villany-gáz óra állásokat ma reggel, attól függetlenül, hogy még csak 19.-e van, aztán majd lesz, ami lesz.
Erre a villanyosok "visszaírnak", hogy az utolsó diktálási időpont nálam tegnap lett volna, így ezt a bejelentésemet már nem tudják fogadni.
A gázosok "visszaírnak", hogy majd a jövő héten, 27.-e 31.-e között írjak nekik óra állást!!!
Hogy olyan nagy urak, de annyi eszük nincs, hogy akkor legalább összehangolnák egymás között, és ugyanazokban az időpontokban kérnék egy-egy ügyfél ilyen-olyan óra-állását! Ahány szolgáltató, annyi időpont, miért nem lehet egyszerre, egy napon bekérni???
Hát ettől én is frászt kapnék!
Én egyszer az invit.l-től nem tudtam megszabadulni, egy évig.
Állítólag kedvezményesen telefonálhattam volna, de csak azt vettem észre, hogy két db. szla jött, a szokásos régi + az új invit.les...
Te ott vagy Pesten!
Kotord ki a központ telefonszámát, kérj időpontot a gazdasági igazgatótól, vidd be neki az összes huci-mucit, és verd ki a dilit!!!
Ezek szerint ügyfélszolgálaton hiába próbálgatod elintézni, mondd meg nekik a telefonba, ha nem akarnak fogadni, stb. stb. most már nem csak a Fogyasztóvédelemnél jelented fel őket (ettől minden szolgáltató retteg), de valamelyik TV-csatorna műsorát is felkéred (Juszt Lászlónak volt valami műsora, ahol az ilyen fajta ügyeket kiteregette!).
Ez már mégiscsak szemétség!
Gondolom, az 55-ben már tetemes késedelmi pótlék is van, tehát ne hagyd annyiban!!!!
Szép napot :)
Ha kint nem is lehet akkor bent :P
Sziasztok
Bicsi,hogy csak így berintok.Kint nem lehet tenni-venni,úgyhogy főzök,aztán karácsonyfadíszt csinálunk kisfiammal.
Persze, hogy lehet...
Megyek és főzök valami ebédet... levesem még van tegnapról, meg van egy kis husi a hűtőben, majd még kitalálom, mi legyen belőle...majd beindítom Willit is adok neki mosnivalót... :)))
Ez a "szokásos hétvégi elfoglaltság", csak az nem mindegy, hogy közben mosolyog-e rám az ég, vagy ilyen szomorú!!!!
Szép napot.
Ha ilyen is az idő, lehet azért valamit ténykedni :)
További ajánlott fórumok:
- Teli a hócipőm a szomszédasszonyommal!
- Tele a hócipőm azzal, hogy már minden bolthoz külön...
- Gumiszoba, dühöngőterem, és virtuális harcmező. /Ha úgy érzed a vita már offolná a topikot, akkor invitáld ide vitapartnered/
- A sokadik vaskészítménnyel lett tele a hócipőm....
- Tele van a hócipőm az utolsó kártyára várással. 4 órája...
- Na most van tele a hócipőm! 43 év után sztornó. Új élet, új...