TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
nekem is lenullázták az előző levelemet....
ezért buktam, különben simán átmentem volna.
valaki nem tudja németen mit írt a levélhez ( 16-a) mert nagyon aggódok :((
Sziasztok.
A hallgatásosnál ennyire emlékszem: - aztán + tovább nem tudom. A szavakat mesélte az angol tanárom nem számolják, már annyira rutinosak, hogy tudják mi a kevés. Egyébként ha 130 szót írtál, de minden benne van azt is elfogadják, de ha írsz 160 szót és tartalmilag hiányos akkor vonhatnak le ugyanúgy pontot. Kérlek még írjatok a levelem kapcsán, iszonyatosan félek. Kíváncsi vagyok mi a véleményetek! Hallottatok már olyanról, hogy ismerősötöknek 0 pontos lett a levele??
Sziasztok!
Tudnátok nekem küldeni német középfokú telces írásbeli feladatokat?
Email címem: sziszka0324@gmail.com
Köszi előre is!
Hát meg nem nyugtat:D
Minden kis apróságon gondolkodom már:D
Szöcsivi, ne aggódj már ezen! Nem gondolod komolyan, hogy majd számolgatják? :)
Egyébként ha ez megnyugtat, akkor nálunk csomó mindenki volt, aki lóbetűkkel írt, és a második oldal feléig sem ért el a levele.
véletlenül nem emlékszel a hallgatósnál az első feladat betűire vagy a második feladatnál a +,-okra
a harmadiknál a válaszokra(ott szóban is elég lenne betűk nélkül)
0 pontos levél van az biztos!
Ha a levél fő céljaként a hirdetési szándék helyett egy vásárlási szándékról írsz, akkor szerintem mondhatjuk hogy félreértelmezted a levél célját.Ekkor már nem is vizsgálják a helyesírást és a felépítést, mert a tartalom 0.
Itt nézd meg a 4. levél 0 pontos:
Aztán ki tudja.
Én is aggódok a levelem miatt, mert abba is vannak gondok:(
Én is nagyon félek a 0 pontos levéltől:(
Hát nem akarlak felidegesíteni,de szerintem ez nem pici hiba,mert én úgy tudom, hogy 0 pontos 2 dolog miatt lehet egy levél:
1.ha félreértetted a feladatot,nem arról írsz amit ők mondanak.(nálad ez történt szerintem)
2.nyelvtanilag annyi hiba van benne hogy az zavarja a megértést és rossz benyomást okoz az olvasónak.
Kis apróság miatt nem kapsz nulla pontot.
Én legalább kettő kis apróságot hibáztam és 45 pontot kaptam.
Sziasztok!
Nem tud valaki, valamit a spanyol középfokú vizsgáról?
A szóbelin milyen tételek vannak?
Bármilyen infó sokat segítene!
Köszi
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?