TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Sorstárs:)
Neked is egy nagy kalappal:)
Hajrá:)
Puszi:Esztike
Szerintem elég bátor dolog, ha valaki csak abból az 5 témából készül, és úgy megy el. Mindenből kell, hogy legyen kedvenc, ha nincs akkor találj ki valamit, hisz az a lényeg, hogy beszélj (persze azért nem hülyeségeket:) )
Simán el tudom képzelni, hogy nem az az 5 téma lesz, hanem beraknak mást, főleg a visszaolvasott kommentek alapján...
Szóval legyél mindenben jártas, legyen véleményed mindenről, és ne ijedjen meg senki, ha olyan témát kap, ami nem volt az 5-ben benne. Nekem a tanárom azt mondta, hogy józan paraszti ésszel kell gondolkodni, és a legalapvetőbb dolgokat kell elmondani az adott témáról.
Mindenkinek sok sikert, aki holnap megy (velem együtt:) )!
Sziasztok kedves sorstársak!
Szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni a holnapi naphoz.
Mindenki hozza a legjobb formáját és legyen boldog nap a június 17.-e.
Csak ügyesen!
Menni fog mindannyiunknak!
dehogy nehezebb. tanultam 10 evig, ugyhogy ismerem
:)
Ja , az email címem: sarmosocsi85@freemail.hu
KÖSZI...csak kicsit már készen vagyok:)
Sziasztok!
Nekem is elküldené vki az Anex féle preziket? NAGYON HÁLÁS LENNÉK!
KÖSZÖNÖM és Sok sikert mindenkinek holnapra!
Szia! Nekem is elküldenéd erre a címre? Köszi
v.d.anna@hotmail.com
Szia
ment a mail :)
A szóbelim még 2009 augusztusában sikerült, az írásbelim csak ötödjére, 2010 októberében (az is az ECL-nél 4 sikertelen TELC után).
A szóbelit te választod ki, de csak abból választhatsz, ami szerepel a feladatban. (Amúgy én is utazásos témát mondtam.) Szegény partnerem meg teljesen bepánikolt, mert ő meg filmből készült és a listán NEM SZEREPELT a film. Helyette SZÍNHÁZ volt. (ezért mondom mindig, hogy 5+1 téma szokott lenni) Az volt a csajszi szerencséje, hogy egy olyan filmből készült, ami egy híres könyv adaptációja. Így átköltötte könyvre a dolgot... De amúgy kínos volt tényleg, mert előtte szépen megbeszéltük, hogy mit kérdezünk egymástól. Nekem is kellett gyorsan új kérdéseket kitalálnom, de lehetőleg nem nehezeket. :))) De mindkettőnknek meglett a szóbeli. :))))
Sziasztok, na benne van már valakiben az ideg? :D:D
Furcsamód én még mindig nyugodt vagyok pedig még sehol sem tartok...
sziasztok megint :(
ha kidolgozva nem is akkor csak a témaköröket küldje el valaki nekem könyörgöm! :/
125g@mailbox.hu
zjaj ,egmint kerdezek, ki tudja, milyen hosszuak a szovegek irasbelin?
regi feladatlapoon nagyon hosszunak tunhet.
mostanabn mintha nem..
koszi
Annex, ne bacc.
B vezetneknev, A keresztnev?
haverodat ugyanarra a helyre hivtak be, ahol te vizsgazol?
lehet, h ott nincs BA :D
sziasztok! valaki el tudná küldeni nekem az Anex féle prezentációs témákat? léccilécciiii!!! :/
125g@mailbox.hu
lécci.lécci :D
Sziasztok!
Van aki Pécsre jön vizsgázni szombaton?
Én 14:15
vez név:
keresztnév:K
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?