Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös pikáns csirkecomb recept

Tejfölös pikáns csirkecomb recept

A Tejfölös pikáns csirkecomb hozzávalói:
4. egész csirkecomb,
5 dkg vaj,
1 pohár tejföl,
2 evőkanál mustár,
só,
grill-fűszerkeverék,
majoranna,
10 dkg reszelt sajt.


A Tejfölös pikáns csirkecomb elkészítési módja:

A csirkecombokat kettévágjuk, majd sóval,grillfűszerrel és majoranna keverékével bedörzsöljük, 1 órát pihentetjük. Ezután egy hőálló üvegedényt (jénai) kivajazunk , belehelyezzük a combokat és leöntjük 2 evőkanál mustárral elkevert tejföllel. A Jénait lefedjük, előmelegített sütőbe tesszük, és a combokat közepes lángon kb. 40 percig sütjük. Félidőben a húsokat megforditjuk a tejfölös lében. A 40 perc leteltével az edény fedelét (vagy a fóliát) levesszük , reszelt sajttal meghintjük a combokat és teljes lángon - amíg a sajt barnulni kezd - készre pirítjuk. Piriburival , rizzsel tálaljuk



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. dec. 6. 23:09
A tejfölös pikáns csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook