Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sárgarépával töltött csirkecomb recept

Sárgarépával töltött csirkecomb recept

A Sárgarépával töltött csirkecomb hozzávalói:
60 dkg csirkecomb,
20 dkg sárgarépa,
2 főtt tojás,
vöröshagyma,

bors
szerecsendió
citromlé
alma


A Sárgarépával töltött csirkecomb elkészítési módja:
A finomra reszelt sárgarépát eldolgozom a szintén finomra vágott tojásokkal, és a petrezselyemmel. Sózom, borsozom, szerecsendióval, citromlével és reszelt vöröshagymával összegyúrom. A tölteléket betöltöm a combok bőre alá. Tűzálló tálban olaj nélkül fóliával lefedve puhára párolom, majd saját levével öntözgetve pirosra sütöm. Lehet sütőzacskóban is elkészíteni. Ha sütéskor pár szelet almát is teszel mellé, mennyei ízeket kapsz!


Kategória: Húsételek receptjei


A sárgarépával töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook