Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb recept

Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb recept

A Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb hozzávalói:
4 db csirkecomb
6 dkg liszt
1 teáskanál pirospaprika
majoránna

ételízesítő
őrölt fehérbors
fokhagymapor
bazsalikom
2 fej vöröshagyma
1 nagy pohár tejföl
4-5 evőkanál olívaolaj
15-20 dkg reszelt sajt


A Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat kicsit besózzuk, és állni hagyjuk, amíg előkészítjük a tepsit és a lisztes keveréket. A tepsit jól kikenjük margarinnal. A lisztet az ízlés szerinti fűszerekkel, a pirospaprikával és a fokhagymaporral jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a combokat, és a tepsibe egymás mellé helyezzük. A maradék lisztet a tetejére szórjuk. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, a húsra szórjuk, majd ráreszeljük a sajtot. A tejfölt jól kikeverjük az olajjal, és a sajtos húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes lángon kb másfél óráig pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajt és tejföl alatt sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook